Acasă Multimedia Fotogalerie Top 13 CELEBRITATI cu cele mai multe divorturi la activ! GALERIE FOTO

Top 13 CELEBRITATI cu cele mai multe divorturi la activ! GALERIE FOTO

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Viata la Hollywood nu este atat de frumoasa precum pare la televizor, in spatele imaginilor pe care le puteti vedea in presa se ascund multe secrete, divorturi, dar si nenumarate momente de depresie ale celebritatilor, potrivit cnbc.com.

Actorii fiind in general niste persoane visatoare nu se dau in spate atunci cand vine vorba de casatorie. Astfel, acestia ajung sa se casatoreasca de foarte multe ori si daca pentru oamenii normali un divort este o tragedie, pentru celebritati este ceva normal.

Dar nu inseamna ca acestia nu intra in depresie si ca nu regreta faptul ca au fost nevoiti din diverse motive sa se desparta. Asadar, va prezentam mai jos o serie de actori care au avut mai mult de patru casatorii, unii chiar noua. Despre cine este vorba? Vezi in GALERIA FOTO de mai jos:

Christie Brinkley

Patru divorturi

Christie Brinkley este una dintre cele mai cunoscute modele americane, care a aparut de-a lungul carierei sale pe copertile a numeroase reviste, si a lucrat pentru nume importante din lumea modei, fiind una dintre cele mai talentate si mai frumoase modele care a demonstrat acest lucru cu fiecare aparitie a sa in reviste si pe scena. Brinkley a fost casatorita, pentru prima oara, cu artistul francez Jean-Francois Allaux, mariaj ce a durat opt ani. In 1985, ea s-a recasatorit cu cel mai faimos muzician Billy Joel cu care a avut si o fetita, Alexa. Aceasta relatie s-a incheiat in 1994 , in acelasi an in care s-a recasatorit cu dezvoltatorul de imobiliare, Richard Taubman. In iunie 1995, Brinkley a adus pe lume un baietel, Jack, dar mariajul s-a incheiat in acelasi an. Ultimul ei sot a fost arhitectul Peter Cook cu care s-a casatorit in 1996 si a divortat dupa doi ani. De atunci Brinkley nu s-a mai casatorit.