Acasă Multimedia Videogalerie TOP 10 Filme din cariera lui Liam Neeson!

TOP 10 Filme din cariera lui Liam Neeson!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Liam Neeson, nascut pe data de 7 iunie 1952, in Ballymena, este un actor nord-irlandez care a fost nominalizat, de-al lungul carierei, pentru Premiile Oscar, Globurile de Aur si BAFTA.

La varsta de 11 ani, Neeson a pasit pentru prima oara pe scena. Profesoara lui de engleza i-a oferit rolul principal intr-o piesa de teatru a scolii, pe care l-a acceptat pentru ca o fata pe care o simpatiza juca in aceeasi piesa. Din acest moment, a continuat sa joace in piesele de la scoala pentru urmatorii ani. Interesul sau in actorie si decizia de a deveni actor a fost influentata de pastorul sau, Ian Paisley.

10. Five Minutes of Heaven

TOP 10 Filme din cariera lui Liam Neeson!10Filmul prezinta povestea a doi barbati originari din acelasi oras irlandez, aflati in conflict din cauza unor probleme politice. In anul 1975, in orasul Lurgan din Irlanda de Nord, un baiat in varsta de 17 ani pe nume Alistair Little, membru al gruparii extremiste Ulster Volunteer Force, il impusca in cap pe tanarul catolic in varsta de 19 ani James Griffen, sub privirile ingrozite ale fratelui mai mic al acestuia – Joe Griffen.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos