Cap Limpede

Fotogalerie

TOP 10 Destinatii de vacanta deosebite unde PISCINA este nelipsita!

Portalul de turism TripAdvisor a realizat un clasament al celor mai deosebite destinatii de vacanta, unde piscina este nelipsita.

Din Florida pana in Fiji, asa cum puteti vedea mai jos, clasamentul se adreseaza celor cu bugete diferite dar si cu pretentii diferite.

10. The Priory, Luberon, Franta

Aflat in zona rurala a Provence si intins pe mai bine de 40 de acri, domeniul The Priory se adreseaza familiilor cu copii. Pretul este de 3867 de dolari pe noapte.

TOP 10 Destinatii de vacanta deosebite unde PISCINA este nelipsita!10

Pagini: 1 2 3

Click pentru a comenta

Trebuie sa fii conectat pentru a comenta Conectare

Lasa un raspuns

Ultimele stiri

In top
$(".comment-click-70935").on("click", function(){ $(".com-click-id-70935").show(); $(".disqus-thread-70935").show(); $(".com-but-70935").hide(); });$(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' });$('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); });});