Acest top a fost gandit in functie de instruirea militara pe care o ofera fiecare scoala in parte. Interesant (dar nu surpinzator) este ca nu toate tarile opereaza academiile militare in acelasi mod ca SUA. Nu sunt foarte multe scoli militare care exceleaza prin formarea unor oameni capabili de a fi ofiteri, superiori militari. Va prezentam cateva scoli militare capabile sa faca acest lucru:

10. Colegiul Militar Regal din Canada (Royal Military College of Canada)

Canada are o istorie militara bogata, cu toate ca nu a contribuit foarte mult la aceasta istorie. Cu toate acestea, Royal Military College ( RMC) continua sa produca ofiteri de renume pentru serviciul din cadrul fortelor armate canadiene.

Situata la Poin Frederick, Kingston, Ontario, scoala accentueaza 4 puncte de educatie:

• conducere militara

• atletism

• administrativ

• lingvistica (franceza si engleza)

O institutie pe deplin acreditata de invatamantul superior, RMC ofera 19 programe de licenta(in domeniul de inginerie, arte si stiinta), 34 programe postuniversitare si 14 programe de doctorat. Scoala are mai multe puncte diferite de invatamant, disponibile pentru studenti, in functie de angajamentul lor pentru a servi armata canadiena. Studentilor care au ales aceasta scoala li se ofera o bursa de studii, plus cheltuialile scolare platite, cu conditia sa studieze 5 ani de zile. Inca din primul an, studentilor li se impune o anumita uniforma si un anumit instructaj destul de solicitant pentru a-i forma ca sa faca fata presiunilor straine, atunci cand vor apartine armatei canadiene. Cu o traditie bogata, care se intinde pe parcursul a 135 de ani Royal Military College din Canada a oferit fortelor armatei canadiene un sprijin de incredere si o loialitate nemaintalnita.

Citeste Articolul Integral pe CirculPolitic.ro!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.