Acasă Multimedia Fotogalerie Top 10 Cele mai impresionante cadouri de Sarbatori pentru iubitorii de gadgeturi!...

Top 10 Cele mai impresionante cadouri de Sarbatori pentru iubitorii de gadgeturi! Galerie FOTO

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Potrivit unui studiu al Consumer Electronics Association, in acest an cumparatorii vor cheltui in jur de 252 de dolari pe gadgeturi electronice de larg consum. Majoritatea cumparaturilor facute, in proportie de 76%, sunt oferite cadou persoanelor dragi. Piata tabletelor se afla intr-o continua crestere si se dezvolta pe toate segmentele de piata, de la tablete high-end, la tablete accesibile tuturor, potrivit cnbc.com.

Daca sunteti in cautarea unui cadou impresionant pentru cei care iubesc tehnologia puteti tine cont si de urmatoarele noastre sugestii.

10. Tableta Kindle Paperwhite

Pret recomandat: 119-139 dolari

Display-ul Paperwhite ne ofera cu 62% mai multi pixeli, iar in mod exceptional textul si imaginile sunt foarte clare. Ecranul Kindle Paperwhite are contrast cu 25% mai mare. Textul este clar, intunecat pe un fundal alb, stralucitor care face ca citirea sa fie perfecta. Paperwhite ghideaza lumina de sus si nu proiecteaza lumina direct in ochii tai, reducand astfel oboseala. Puteti ajusta luminozitatea ecranului pentru a crea o experienta de lectura perfecta in toate conditiile de iluminare. Viata acumulatorului a fost prelungita. O singura incarcare mentine energia pana la opt saptamani, daca este folosit o jumatate de ora de lectura pe zi cu wireless-ul oprit si setarea luminii pe 10.