Cateva dintre cele mai bune filme facute vreodata au drept actori principali nu oameni, ci caini. Va prezentam mai jos un top 10 al filmelor cu caini, potrivit oddee.com:

1Benji (1974)10. Benji (1974)

Filmul este un clasic al productiilor pentru copii.O mare parte din acest film este filmata de la nivelul ochilor unui caine pe nume Benji, rol jucat perfect de un veteran patruped pe nume Higgins. Benji este un caine hoinar, foarte inteligent, adoptat de o familie iubitoare. Cand copiii familiei sunt rapiti, e de datoria lui Benji sa-i gaseasca, in traditia unor inaintasi celebri, ca si Rin Tin Tin sau Lassie. Desi e greu de crezut, cainele chiar reuseste sa interpreteze niste pasaje dificile, lucru care i-a castigat cainelui actor Higgins un loc in casta celebra a cainilor actori.

2 COMENTARII

  1. Am avut aproape 16 ani o cățelușa rasa Portland Collie !Foarte inteligenta ! Îmi aducea ea farfuriuta in bot sa inimi arate sa ii pun mâncare ,lesa venea cu ea să îmi arate că vrea afară ,peria de la aspirator mi-o aducea sa îmi arate că să o perii ! Din nefericire a făcut cancer la un mamelon și S-a extins și a murit !Mult mi-aș mai dori sa mai am așa un pui de cățel să il cresc și sa-l educ ! Și acum după 7 ani ii simt lipsa ,Fetiței „”! As vrea mult sa mai am un pui de cățel cum a fost ,,Fetița „” mea draga !

  2. Vedeți neapărat filmul : Un câine numit Duke ! Și filmul : 9 Vieți ! Aveți la ce sa vedeți !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.