Acasă Politic Toader Mugur Mihai si Radu Cristescu, actionati in instanta! Vezi ce se...

Toader Mugur Mihai si Radu Cristescu, actionati in instanta! Vezi ce se intampla cu daunele!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Dan Cristian Popescu, candidatul PNL la Primaria Sectorului 2, i-a actionat in instanta astazi, 31 mai, pe candidatii PMP, respectiv PSD la Primaria Sectorului 2, pentru afirmatii si insinuari neintemeiate. In cadrul dezbaterii electorale moderate de Nadia Ciurlin si difuzata in data de 27 mai, la televiziunea B1, incepand cu orele 20.00, cei doi politicieni au lansat acuzatii la adresa lui Dan Cristian Popescu fara a aduce dovezi si fara ca acesta sa fie prezent in platou.

 

“In legatura cu emisiunea televizata in care am fost tinta unor atacuri si acuzatii grave fara sa ma pot apara, atrag atentia asupra a doua aspecte: este suspecta alianta celor doi contracandidati in a ma acuza in direct si in absenta, pe de o parte, iar pe de alta, consider ca CNA ar trebui sa se sesize fata de lipsa de reactie a moderatorului in respectiva situatie”, semnaleaza Dan Cristian Popescu.

 

In plangerea depusa, candidatul PNL la Sectorul 2 le cere celor doi sa achite fiecare suma de 100.000 de euro pentru daune morale si de imagine. Daca va avea castig de cauza, banii vor fi donati unei fundatii care are ca obiect ajutorarea copiilor.

 

“Solicit celor doi contracandidati ai mei sa faca publice dovezile pe care sustin ca le au impotriva mea. In lipsa acestora, astept sa-si retraga in spatiul public aceste acuzatii si sa inceteze propagarea de mesaje mincinoase si calomnioase la adresa mea. Inteleg ca lipsa de argumente si imposibilitatea continuarii mitei electorale ca singur mod de a atrage voturi ii imping la astfel de ’strategii electorale’,  dar sunt sigur ca cetatenii sectorului 2 vor sanctiona corespunzator aceste actiuni disperate”, a adaugat candidatul PNL.

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos