Omul de afaceri Ion Tiriac a dezvaluit recent ca aproximativ 500 de porci mistreti au fost furati de pe domeniul sau de la Balc. Animalele au fost vandute, cel mai probabil, in Austria.

Ion Tiriac a dezvaluit recent ca domeniul sau de la Balc, judetul Bihor, a fost calcat de hoti. Aproximativ 500 de porci mistreti au fost scosi din tarcuri si vanduti, cel mai probabil, in afara tarii, a povestit omul de afaceri in timpul unei emisiuni televizate.

balc-fdc
Masacrul de la Balc

„Romanul are niste talente… 500 de porci mistreti vii mi s-au furat. Cum dracului sa faci asta, sa furi mistretii vii, cand aia fug intruna?”, a spus Tiriac. „Foarte inteligent. Le-au pus mancare pana la gard, porcii au venit fara sa stie ce li s-a intamplat si apoi, cand au ajuns acolo, i-au prins. Stiu si unde i-au vandut, in Austria, dar hotul nu l-au prins de un an de zile”, a adaugat fostul tenismen in interviul acordat Digi Sport si citat de ziare. com.

Ion Tiriac organizeaza anual partide de vanatoare la Balc, domeniu intins pe 150 de hectare, concesionat de omul de afaceri in 2002. Prima vanatoare a avut loc in 2005, cand au fost impuscati 185 de mistreti, dintre care 23 de catre fostul premier Adrian Nastase.

Sursa: Voceatransilvaniei

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.