Acasă Life Dezvoltare Personala Testul simplu care iti aduce fericirea! Iti va echilibra viata!

Testul simplu care iti aduce fericirea! Iti va echilibra viata!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Exista un test simplu care promite ca in mai putin de un minut vei afla cum sa-ti echilibrezi viata.

Vietile noastre sunt facute din mai multe elemente importante pentru fiecare dintre noi, familie, prieteni, munca, afaceri sau hobby-uri, dar este esential pentru toata lumea sa gaseasca un echilibru, altfel viata s-ar concentra prea mult doar pe anumite aspecte minore, ceea ce intr-un final, ne-ar face nefericiti.

Acest test simplu este foarte raspandit printre psihologi si ii ajuta pe oamenii de rand sa gaseasca echilibrul dintre viata personala si cea profesionala.

Ceea ce trebuie sa faci este:

1. Copiaza diagrama de mai sus pe o foaie de hartie.

2. Pe o scala de la 1 la 10 evalueaza cat de mult succes ai avut anul acesta in fiecare dintre domeniile indicate, apoi uneste punctele printr-o linie continua.

3. Vei avea la final roata vietii tale, care te va ajuta sa intelegi pe ce elemente trebuie sa te concentrezi mai mult sau mai putin.

Nu intra in panica daca n-ai zece pe linie sau daca ajungi la o forma geometrica nedefinita in loc de un cerc, deoarece acest test este doar un mijloc cu ajutorul caruia iti poti schimba viata, este un punct de plecare. Desigur, poti adauga si mai multe elemente cercului, daca ai impresia ca lipseste ceva din evaluare. Indiferent de cum ar arata la sfarsit, acest exercitiu te va ajuta sa faci un pic de lumina in viata ta si sa descoperi astfel de ce nu esti pe deplin fericita.

incearca apoi sa faci testul o data pe luna, pentru ca schimbarile pozitive apar imediat si roata ta ar trebui sa devina din ce in ce mai normala.

Sursa: feminis