Acasă Life Dezvoltare Personala Testul prin care poti descoperi lucruri nebanuite despre caracterul tau! Testul castelului...

Testul prin care poti descoperi lucruri nebanuite despre caracterul tau! Testul castelului te introduce intr-o lume imaginara dar rezultatele sunt reale!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Intrebarea Nr. 1 – Usa

Usa reprezinta atitudinea ta pe care o ai fata de noile experiente.
Daca ati ales prima varianta, usa simpla, probabil nu va este frica sa infruntati noile provocari si aveti obiceiul de a va incerca norocul in noi situatii fara sa va ganditi prea mult atunci cand o faceti.
Daca ati ales cea de a doua varianta, usa ascunsa, posibil ca viitorul dumneavoastra sa nu fie prea clar si prea bine definit.
Cea de-a treia varianta este de cele mai multe ori alegerea persoanelor care nu se bucura foarte mult de aparitia noilor experiente din viata lor si care sunt obisnuite sa traiasca in zona lor de confort.

Intrebarea Nr. 2 – In interiorul castelului

Spatiul din interiorul castelului reprezinta ideea pe care crezi ca o au ceilalti despre tine. Daca, de exemplu, ti-ai imaginat o bilbioteca te privesti ca fiind genul de persoana care le acorda ajutorul necesar celorlalte persoane din viata sa si care-i ajuta sa-si gaseasca raspunsul la intrebari.
Imaginea semineului sugereaza sentimentele de caldura si de pasiune pe care crezi ca le oferi celor din jurul tau.
Sala de evenimente implica faptul ca va simtiti o persoana foarte importanta care are foarte multe de oferit celor din jurul sau.
In cazul in care prima imagine care ti-a aparut in minte a fost cea a unui coridor lung cu usile inchise, te privesti ca fiind o persoana greu de inteles.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos