Acasă Life Dezvoltare Personala Testul de logica adresat celor care vor sa se angajeze la Google!...

Testul de logica adresat celor care vor sa se angajeze la Google! Vezi daca il treci!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Sa devii parte a unui gigant ca Google – este o dorinta a milioane de oameni. insa ca sa ajungi acolo nu e destul sa ai putina experienta sau sa ai studii superioare, trebuie sa fii o persoana cu gandire abstracta, cu o logica si intuitie buna.

Iata cele mai interesante 15 intrebari din lista de «140 de intrebari adresate la un interviu la Google» ale business-trainerului american Lewis Lynn. Intrebarile nu au raspunsuri exacte, insa ele stabilesc nivelul de creativitate si logica al celor intervievati.

Care piesa descrie cel mai bine starea de spirit la munca?
Seful tau intra in birou si iti spune ca iti va da 1.000.000 de dolari daca chiar in acest moment ii propui o idee originala pentru companie. Ce ii vei raspunde?
Daca ai fi curier de pizza, cum ai fi folosit foarfecele care ti s-a dat?
De cate ori pe zi se suprapun limbile unui ceas?
De ce mingea de tenis este acoperita de vilozitati?
Enumera cateva metode neobisnuite in care ar putea fi folosit capacul de la o butelie de plastic.
Patru oameni trebuie sa treaca impreuna in timpul noptii un pod suspendat pentru a ajunge acasa. Ei au o singura lanterna, bateria careia ajunge pentru 17 minute. Podul este prea periculos pentru a-l trece pe intuneric fara lumina si va tine doar doua persoane. Fiecare persoana se deplaseaza cu o anumita viteza: primul trece podul intr-un minut, al doilea – 2 minute, al treilea – 5 minute iar ultimul in 10 minute. Cum vor putea cei trei sa treaca podul in 17 minute?
Cum sa rupi un bat in trei locuri pentru a crea un triunghi?
Tu esti capitanul unei corabii si echipajul tau trebuie sa decida cum imparte o comoara descoperita. Daca mai putin de jumatate dintre pirati nu vor fi de acord cu tine – mori. Cum vei imparti aurul, astfel incat tie sa iti revina cea mai mare parte, dar in acelasi timp sa ramai viu?
in cazul in care probabilitatea de a vedea in 30 de minute o masina circuland pe sosea este egala cu 0,95%, care este probabilitatea de a vedea masina timp de 10 minute?
Cum credeti, cati bani pe zi castiga Google datorita tuturor celor care expediaza emailuri in intreaga lume prin Gmail?
Cati reparatori de piane sunt in lume?
Elaboreaza un plan de evacuare a orasului tau.
Poti inota mai repede in apa sau in sirop?
Explica in trei propozitii ce inseamna o baza de date nepotului vostru de opt ani, arata dozadesucces.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentPremiera! Primul pacient vindecat de HIV! Virusul a disparut din sangele lui!
Articolul următorBOR avertizeaza romanii! Ce trebuie sa faca romanii crestini cand intra in contact cu alte culte religioase! Nu-ti imaginai asta!