Acasă Life Dezvoltare Personala Testul care te va face sa te indoiesti de caracterul tau!

Testul care te va face sa te indoiesti de caracterul tau!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

0-11 puncte: Esti o persoana empatica, responsabila din punct de vedere social si o constiinta puternica. Cantaresti cu atentie avantajele si dezavantajele unei situatii, inainte de a actiona si nu iti asumi riscuri. Esti prietenos cu toata lumea si nu esti un fan al conflictelor. Chiar daca eviti sa-i ranesti pe ceilalti, ar trebui sa te feresti de psihopati (esti vulnerabil in fata lor).

12-23 puncte: Chiar daca ai constiinta impacata, nu te temi sa iti rezolvi singur treburile murdare. Nu esti nici inger, dar nici demonul suprem. In general, nu reusesti sa vezi lucrurile din perspectiva altcuiva, dar nici nu incerci sa te impui. Faci totul cu moderatie.

24-33 puncte: Esti o persoana dura; stii ce vrei si nu te temi sa ceri – sa obtii ceea ce ai in gand. Incalci regulile fara nicio jena, nimic nu te sperie, nimic nu te uimeste. Iei decizii, esti foarte increzator si nu lasi nimic de la tine. Esti omul care considera ca scopul scuza mijloacele. Pentru tine, nu exista bun sau rau, corect sau gresit, ci doar indeplinirea obiectivului. Mantra ta este „hai sa facem ceva!”, dar pentru a-i motiva si pe ceilalti, vei avea nevoie de o abordare mai blanda…

 

sursa> revistabogurilor.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
1
2
Articolul precedentO vedeta din Romania declara razboi medicilor. Crezi ca are dreptate?
Articolul următorImaginile de la World Trade Center care au inmarmurit internetul!