Acasă World Imaginile de la World Trade Center care au inmarmurit internetul!

Imaginile de la World Trade Center care au inmarmurit internetul!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Un fotograf american a surprins la festivitatea de comemorare a victimelor atentatelor de la 11 septembrie de la turnurile gemene, imagini care au inmarmurit internetul. Din fotografiile publicate se vede cum apare un “inger” despre care multi locuitori din SUA sustin ca este un semn religios.

Rich McCormack din Jersey City a facut o serie de fotografii la World Trade Center, cu ocazia comemorarii a 15 ani de la tragedia care a indoliat America.

La fel ca multi alti fotografi din lume, Rich McCormack a fotografiat site-ul World Trade Center. Insa fotograful independent din Jersey City a primit mai mult decat a cerut atunci cand a capturat raze de lumina care se inaltau spre cer, iar in varf se afla un inger. La o privire mai atenta, se poate vedea silueta unui inger, desi fotograful insusi a spus ca este o asemanare izbitoare cu Iisus.

Imaginea a fost distribuita pe social media, iar multi utilizatori au luat-o ca pe un semn religios simbolic.
“Oh, Doamne. Dumnezeu este mare. Dumnezeu e bun. Dumnezeu vegheaza mereu asupra noastra”, a scris Norma Cheryda Aguila-Valdaliso.

Yvette Cid, care si-a pierdut doi copii in atacurile din 9/11, a fost coplesita de imagine. “E un fotografie minunata, wow, mi-am pierdut cei doi baieti si cred ca acest lucru este un semn pentru toti cei care si-au pierdut persoane dragi”. Unii dintre fanii lui McCormack s-au grabit sa puncteze faptul ca acest semn nu este o coincidenta, ci are legatura cu credinta fotografului.

“Oh, Doamne. Richard – incredibil. Atat de multe semne si minuni. Tu trebuie sa fii o fiinta umana foarte speciala daca ai capturat acest lucru. Noi trebuie sa credem ca este mai mult decat ororile care se manifesta pe aceasta planeta. Multumesc, Iisus”, este de parere Cristina Fontanelli.

World Trade Center2

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos