Acasă Sanatate TESTUL care iti spune ce BOALA ai! Felul in care SCRII indica...

TESTUL care iti spune ce BOALA ai! Felul in care SCRII indica absolut tot!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Felul in care o persoana scrie poate indica exact boala de care sufera sau alte aspecte ale sanatatii acelei persoane.

Aceasta teorie are la baza faptul ca scrisul de mana este dictat de creier, fiind practic o reprezentare fizica si directa a „mintii” noastre, iar creierul cunoaste cam tot ce se intampla in organismul nostru, scrisul de mana pare sa fie un indicator de incredere al starii noastre de sanatate.

Tot ce trebuie sa faceti, este sa luati o foaie si un pix si sa scrieti textul de mai jos, pentru a vedea cum iese „L” mic de mana.

Litera L este intrerupta

Cercetatorii sustin ca daca litera L este intrerupta exista riscul sa suferi de o boala a inimii. Se pare ca intreruperea liniei literei L arata ca circulatia sangelui este intrerupta si ritmul inimii este neregulat asa ca ar fi indicat un control cardiologic.

Litera L este foarte subtire

Daca spatiul dintre cele doua linii ale literei L este foarte mic, este posibil ca stresul sa va afecteze cat se poate de mult. Liniile apropiate ale literei L denota ca sunteti foarte presati, din diferite motive. Medicii atentioneaza ca este posibil sa suferiti afectiuni grave din cauza stresului, precum afectiunile vasculare. Mai mult decat atat, stresul a fost identificat ca fiind in stransa legatura cu diferite tipuri de cancere.

Litera L este rotunda

Persoanele care scriu de mana litera L dolofana, sunt persoane care au un grad ridicat deoptimism. Medicii sustin ca aceste persoane sunt mult mai ferite de majhoritatea afectiunilor cauzate de stres si totodata ca aceste persoane reusesc sa treaca mult mai repede peste problemele minore de sanatate.

TESTUL care iti spune ce BOALA ai! Felul in care SCRII indica absolut tot!2

Sursa: observator.tv

Citeste caplimpede

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos