Acasă Stirile zilei Stiinta TEORIA unei vedete a infuriat CRESTINII: „Iisus ar fi sustinut casatoriile gay”!

TEORIA unei vedete a infuriat CRESTINII: „Iisus ar fi sustinut casatoriile gay”!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

O celebritate a facut o declaratie soc intr-un interviu pentru Sky News, mentionand ca daca ar fi trait Iisus ar fi sustinut casatoriile gay.

Elton John crede ca ar trebui sa li se permita casatoria chiar si clericilor de acelasi sex, starul pronuntandu-se impotriva celibatului acestora.

„Traditionalistii sunt probabil scandalizati, insa vremurile s-au schimbat. Daca Iisus ar fi trait in zilele noastre, nu imi pot inchipui ca (…) acest mare om ar fi spus ca acest lucru (casatoriile intre persoane de acelasi sex, n.r.) nu se poate produce”, a spus Elton John.

Totodata, cantaretul pop a declarat ca situatia minoritatilor sexuale a cunoscut un regres in ultimele 18 luni, in anumite zone ale lumii, si ca va incerca sa se intalneasca in noiembrie cu Vladimir Putin, presedintele Rusiei.

„Voi incerca sa discut cu el. Singurul mod de a ajunge la o solutie este de a sta de vorba cu oamenii”, a precizat cantaretul.

Artistul britanic Elton John este casatorit cu partenerul sau de viata, David Furnish, din 2005, si au impreuna doi copii, Zachary si Elijah, nascuti de o mama surogat. Interesant este ca Elton a incercat si casatoria cu o femeie, din 1984 pana in 1988, mireasa fiindu-i artista germana Renate Blauel.

Sursa: rtv.net