Acasă Stirile zilei Retail TELEKOM vrea sa CUTREMURE piata din Romania! Care sunt OFERTELE pentru romani!

TELEKOM vrea sa CUTREMURE piata din Romania! Care sunt OFERTELE pentru romani!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Telekom Romania vrea sa cutremure piata locala de telecomunicatii, nu printr-un razboi al preturilor, ci prin atragerea de clienti prin pachete integrate, care includ telefonie mobila, fixa, televiziune si internet.

Telekom Romania intra pe piata cu conceptul one-stop-shop. Pe o singura factura, clientii Telekom Romania Communications vor avea acces la servicii integrate de comunicatii, respectiv acces la conexiuni broadband mobil si fix, voce mobila si fixa si, de asemenea, divertisment TV, transmite Mediafax. Mai mult, toate pachetele de servicii ale Telekom Romania Communications vor include acces la noul Telekom TV interactiv, sub forma de servicii web si mobile.

„Vrem sa «cutremuram» piata de comunicatii. Dorim sa ducem piata intr-o directie diferita, catre pachete integrate de servicii, pentru ca noi putem oferi in Romania ceea ce nimeni altcineva nu poate. Este un avantaj strategic fantastic. Rivalii nostri ofera doar telefonie mobila fara alte servicii fixe la pachet. Ei nu mai au unde sa creasca“, a declarat Nikolai Beckers, directorul executiv al Telekom Romania.

Romania este a doua tara in care Beckers este trimis de grupul german pentru a coordona trecerea la „T“, dupa Macedonia.

De pe piata locala de comunicatii cu o valoare anuala de putin peste 3 mld. euro, Telekom Romania obtine circa o treime din venituri (peste un miliard de euro). Grupul are circa 10 milioane de de contracte de servicii in portofoliu.
Telekom Romania este un brand care apartine Deutsche Telekom, una dintre companiile de top la nivel mondial, cu peste 142 milioane de clienti pentru servicii mobile, 31 milioane de linii fixe si peste 17 millioane linii broadband (la 31 decembrie 2013).

Compania furnizeaza produse si servicii fixe, comunicare mobila, Internet si IPTV pentru consumatori si solutii IT&C pentru clienti din mediul de business. Grupul este prezent in aproximativ 50 de tari si are circa 229.000 angajati la nivel mondial.

Deutsche Telekom detine 40% din OTE Grup (Grecia), actionarul majoritar al celor doi operatori telecom locali, care in 2013 au avut afaceri cumulate de 1,07 miliarde de euro.

Sursa: zf.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos