In Egipt s-au descoperit desene ale unor oameni mici luptandu-se cu uriasi. Aproape toate culturile lumii au nume sau desene cu uriasi din diferite epoci ale istoriei. In aceasta situatie evidenta si coplesitoare pentru lumea stiintifica, dar si pentru oamenii pasionati de turism cultural si de misterele lumii antice, am putea avea o a doua certitudine: aceea ca trebuie sa recunoastem superioritatea lumii antice in acest domeniu si nu numai.

Sunt voci ale arheologilor care confirma existenta dovezilor referitoare la uriasi, insa aceleasi voci spun ca exista interese ca informatiile de acest tip e bine sa ramana ascunse publicului larg. Dar, cineva cu numele de ”tollan23”, a postat pe youtube o serie de videoclipuri arheologice de la locatia ”Maher Fort”, din Bahrain.

Gery Nelson a scris pe blogul sau un articol cu referinte si imagini:

“Sunt arheolog, am lucrat la piramide, si recunosc ca suntem cu totii victimele oarbe ale unei societati secrete. Ni s-a spus sa pastram secreta existenta gigantilor, sub pedeapsa cu moartea. Acum, ca am divulgat intregul adevar, viata mea este in pericol, voi trai restul vietii in frica. Am incercat sa pastrez acest secret pe taramul propriilor mele experiente. Exista mult mai mult decat atat. Cum ar fi barosul de 30 de kilograme, gasit intr-o mina de carbune veche de 3.500 de ani in apropiere de orasul Llandudno, in nordul Tarii Galilor. Topoare uriase dezgropate in Irna, sabii uriase etc. Poti citi saptamani intregi despre subiectul uriasilor si daca mintea ta este aproape la fel ca a mea te vei bucura de fiecare minut”.

Sursa: efemeride.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here