Acasă Stirile zilei Stiinta TEHNOLOGIA ZEILOR sau RODUL INTELIGENTEI UMANE? Ce interese sunt ASCUNSE de OMENIRE...

TEHNOLOGIA ZEILOR sau RODUL INTELIGENTEI UMANE? Ce interese sunt ASCUNSE de OMENIRE si de ce vor ca NIMENI sa nu afle ADEVARUL?

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Daca ne gandim cate piramide exista pe Pamant ar trebui sa ne punem si intrebarea: “cine le-a construit?”. Sa fie rezultatul aplicarii tehnologiilor zeilor sau rodul inteligentei umane? Aici se pare ca sunt adevarate semne de intrebare despre ce interese sunt ascunse de omenire si de ce se vrea ca nimeni sa nu afle adevarul.

Sistemul de topire al pietrei ne aminteste de enigmaticele sfere de piatra din Costa Rica sau de peretii misterioaselor tunelurilor care strabat Europa, la fel de vechi precum piramidele. Cei mai multi arheologi, dupa datarea cu carbon, le aproximeaza o vechime de 7.000 – 10.000 de ani, altii apreciaza ca nu pot fi mai vechi de 3.000 de ani.

Desigur, e necesar sa ne uitam putin in istorie, tragand o linie intre Biblie si cele trei piramide aliniate din Egipt. Cand privim aceste monumente antice avem cateva certitudini: faptul ca niciun specialist-cercetator nu a putut spune cum au fost construite si faptul ca miile de descoperiri arheologice care s-au realizat se completeaza continuu cu alte si alte descoperiri si implicit cu noi si noi intrebari.

Materialele folosite sunt naturale si rezistente, iar supravietuirea monumentelor de-a lungul atator milenii, sub intemperii si, uneori, sub cataclisme, devine totusi enigmatica. Misterul este accentuat si de faptul ca, uneori, piatra folosita in edificii nu putea fi luata din zonele adiacente monumentelor. Dar cel mai inexplicabil lucru este faptul ca din cartile de istorie invatam ca, acum mii de ani, oamenii erau vanatori si culegatori, nicidecum constructori de edificii monumentale.

Conform arheologilor, la data cand apareau aceste monumente, omenirea era… in epoca cand pe pamant, inainte de potop, umblau si uriasii. In Biblie sunt mentionati ca giganti, copii nascuti fin “fiicele oamenilor” si “fiii lui Dumnezeu.” Cea mai cunoscuta poveste este a lui David care se lupta cu uriasul Goliat.

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos