Acasă Stirile zilei Tehnicile simple care te ajuta sa-ti eliberezi mintea de gandurile negative!

Tehnicile simple care te ajuta sa-ti eliberezi mintea de gandurile negative!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Gandirea negativa este in stare sa ne distruga orice relatie si sa ne otraveasca viata. Sa scapi de ea – este o sarcina aproape vitala pentru fiecare care isi doreste sa traiasca fericit si sa obtina ceea ce isi doreste.

Ce este gandirea negativa si ce riscuri presupune
Gandirea noastra este un instrument puternic capabil sa ne schimbe viata radical in timp scurt. Gandurile negative intotdeauna aduc in constientul nostru cele mai sumbre scenarii, obligandu-ne sa ne „pregatim pentru ce este mai rau” si sa ne faca sa ne fie frica de fericire.

«Ceea ce gandesti, aceea primesti.». Este o fraza renumita care descrie cel mai bine riscurile aduse de gandurile negative. O persoana care se gandeste doar la greutati, doar asta si va primi.

Esti sigur ca noua ta relatie se va incheia prost de tot? Cel mai probabil, despartire este inevitabila. Fiind suparat spui ca promovarea in functie, pentru care ai muncit atat de mult, va fi destinata altui coleg? Cu siguranta asa se va intampla. Cu durere in inima imprumuti cuiva bani, gandindu-te de la inceput ca nu ii vei primi inapoi? isi garantez ca nu vei obtine acesti bani inapoi atat de usor.

Constientul nostru percepe gandurile negative ca pe o sarcina impusa si astfel ne schimba realitatea dupa „solicitarile” mintii. Iar asta inseamna ca invatand sa cream un peisaj pozitiv, vom obtine ceea ce ne dorim.
Cum sa lupti cu negativismul?

Sa scapi de aceste tablouri negre care se picteaza in capul nostru este foarte usor: important este sa respecti cateva reguli si sa pun in practica tehnicile care vor restarta gandirea pozitiva:

1. ALUNGa PaSaRILE. Imagineaza-ti ca gandurile tale sunt niste pasari, care s-au asezat pe copacul constientului tau. in momentul in care intelegi ca nu esti capabil sa mai faci fata, alunga in gand aceste pasari si fa-le sa dispara.
Cu timpul, acest lucru iti va reusi mai usor sa scapi de toate gandurile negative. Atunci cand le vei putea identifica clar in constientul tau, atunci nu vei mai avea nicio problema.

2. TAIE LEGaTURA CU TRECUTUL. Aceasta tehnica te va ajuta sa traiesti „aici si acum”, ignorand toate gandurile murdare, fricile si amintirile. Trebuie sa practici aceasta meditatie in fiecare zi, imediat ce deschizi ochii.
Relaxeaza-te, imagineaza-ti un peisaj exotic, un loc linistit. Priveste-te pe tine acum si analizeaza gandurile care vin din trecut. Rupe aceasta legatura rostind aceasta fraza: „Rup orice legatura si amintire din trecut”.
Simte libertatea in interiorul tau. Rosteste urmatoarele cuvinte: „Traiesc aici, acum, astazi. Trecutul nu mai are nicio influenta asupra mea pentru ca a trecut. Viitorul nu mai are influenta asupra mea pentru ca inca nu a ajuns. Sunt eu, aici si acum”, arata dozadesucces.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos