Acasă Utile Atentie! WhatsApp este si va ramane gratuit si pe viitor! Nu cadeti...

Atentie! WhatsApp este si va ramane gratuit si pe viitor! Nu cadeti in plasa acestor inselatorii!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

O noua inselatorie circula pe una din cele mai folosite aplicatii de mesagerie. Serviciul de mesagerie WhatsApp percepea o taxa anuala de 0,99 dolari utilizatorilor, insa hotii au gasit o noua metoda de inselatorie, prin care sa castige bani.

Mai exact, acestia trimit un e-mail sau un mesaj pe WhatsApp prin care ii anunta pe utilizatori ca termenul pana la care vor putea folosi aplicatia gratuit este aproape sa expire, iar pentru a folosi in continuare serviciul trebuie sa plateasca. Taxa de 0,99 dolari perceputa de WhatsApp a fost eliminata in 2016, cand Facebook a preluat serviciul de mesagerie, intr-o tranzactie de 19 miliarde de dolari.

Hotii incearca sa va obtina datele bancare si va trimit un link pe care vor sa il accesati. Aici, va vor cere sa introduceti numarul cardului, numele de pe card, data expirarii si codul CVC, cu care va pot folosi apoi cardul pentru a efectua tranzactii online, arata Digi24.

Asadar, daca primiti un astfel de mesaj aveti grija sa nu cadeti in plasa si sa le faceti „cadou” hotilor acces liber la cardul sau datele dumneavoastra.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos