Cap Limpede

Sanatate

Tehnica prin care poti sa simti cu adevarat eliberarea si schimbarea energiei! Poate nu crezi, dar iti poate schimba radical starea!

Ai avut vreodata un moment, o zi sau chiar o saptamana in care nu ai putut scapa de senzatia de anxietate? Ai incercat vreodata sa te pregatesti pentru un eveniment important sau pentru o intalnire importanta doar pentru a simti ca lumea este pe umerii tai si ca nu te poti calma?

Ai bine, aici intervine o tehnica incredibila numita tapping pentru a-ti salva ziua. Tehnica de Eliberarea Emotionala (EFT), cunoscuta si sub denumirea de tapping, este un instrument uimitor care va poate ajuta sa va schimbati energia si sa va vindecati mintea si corpul in cateva minute.

Tapping ne conecteaza la energiile subtile ale corpului, cunoscute in medicina traditionala chineza ca meridiane. Aceste meridiane sunt considerate a ajuta la controlul fluxului de energie al corpului, inclusiv a echilibrului si a armoniei sale. Atunci cand exista o intrerupere a fluxului energetic, acesta este de obicei simtit ca durere sau disconfort.

Cum functioneaza

Tapping ajuta la mutarea blocajelor si creeaza un flux sanatos de energie prin atingerea fizica a acestor meridiane, in timp ce este exprimata o intentie. Afirmand o serie de afirmatii emotionale in timpul exercitiului, vei putea sa aduci la cunostinta sinele tau emotional si sa descoperi orice emotii care ar fi trecut neobservate de ceva timp.

Permitand organismului fizic si mental sa se uneasca si sa transfere energia prin atingere si vorbire simultana, astfel este creat spatiu pentru ca corpul energetic sa elibereze si sa se miste prin blocaje si intreruperi imediat.

Eu folosesc tapping in toate clasele mele publice, inclusiv ateliere, sesiuni private si retrageri si am constatat ca aceasta practica promoveaza o schimbare imediata si o eliberare de energia negativa. Uneori este nevoie de cateva minute si de cateva runde de tapping pentru a simti cu adevarat eliberarea si schimbarea energiei si in alte cazuri este nevoie de unul sau de doua minute.

Oamenii care nu au incercat niciodata munca de vindecare energetica si care suunt foarte sceptici fata de practica imi spun ca se simt mult mai pasinici dupa o runda de tapping. Este o tehnica excelenta de utilizat inainte de meditatie, mai ales daca mintea se simte nelinistita sau incredibil de ocupata.

Sursa

Ultimele stiri

In top
$(".comment-click-96650").on("click", function(){ $(".com-click-id-96650").show(); $(".disqus-thread-96650").show(); $(".com-but-96650").hide(); });$(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' });$('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); });});