Acasă World Te trec fiorii! Cei mai celebri oameni care si-au prezis moartea cu...

Te trec fiorii! Cei mai celebri oameni care si-au prezis moartea cu exactitate!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Unii oameni privesc conceptul de moarte ca pe un sfarsit inevitabil, in timp ce altii il considera un prag catre viata de apoi. Dar un lucru e cert: moartea poate lovi oricand, pe neasteptate.

Cu toate acestea, exista si persoane care se presupune ca si-ar fi prezis moartea cu exactitate, printre care se numara atat figuri istorice faimoase cat si personalitati contemporane:
Mark Twain – Autor, antreprenor, editor si conferentiar american

Mark Twain, nascut Samuel Clemens, a devenit celebru in lumea literara pentru romanele de succes „Aventurile lui Tom Sawyer” si „Aventurile lui Huckleberry Finn”. Dar opera sa literara nu este singurul lucru pentru care Twain s-a facut remarcat: scriitorul si-a prezis si moartea. Mark Twain s-a nascut in 1835, la scurt timp dupa aparitia pe cer a Cometei Halley. intr-un interviu, autorul a glumit pe seama mortii sale care avea sa survina odata cu reeditarea fenomenului in 1910. Twain a declarat ca Dumnezeu l-a trimis pe lume odata cu un fenomen astronomic ciudat, si ca il va cheama inapoi la el la repetarea fenomenului. Potrivit predictiei autorului, cometa a redevenit vizibila pe cer chiar inainte de moartea lui din data de 21 aprilie 1910.

Abraham de Moivre – Matematician francez