Acasă Politic Tariceanu are lipici la penali! Cum a fost prins deputatul lui de...

Tariceanu are lipici la penali! Cum a fost prins deputatul lui de la Suceava! Procurorii nu l-au iertat!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Deputatul de Suceava din partea partea partidului lui Calin Popescu Tariceanu, Stefan-Alexandru Baisanu, este cercetat penal de Parchetul de pe Langa inalta Curte de Casatie si Justitie. Deputatul Baisanu, unul dintre apropiatii liderului ALDE se pare ca este pasionat de automobilism la fel ca si Calin Popescu Tariceanu din moment ce a fost surprins conducand autoturismul pe drumurile publice cu viteza de 142 km/h fara a poseda un permis de conducere valid. Incidentul poate fi considerat normal in randul oamenilor politici din ALDE mai ales daca tinem cont ca insusi Calin Popescu Tariceanu s-a bagat in fata la coada pentru a-si preschimba permisul auto.

La solicitarea jurnalistilor Biroul de presa al Inspectoratului Judetean de Politie Bacau, pe raza caruia s-a intamplat evenimentul a confirmat ca stefan-Alexandru BaIsANU a fost surprins conducand in mare graba.

„Conducatorul auto la care dumneavoastra faceti referire a fost depistat in trafic ruland cu viteza de 142 km/ h, incalcand regimul legal de viteza in localitate. Acesta nu a fost testat cu aparatul etilotest intrucat situatia nu a impus acest lucru.

in urma verificarilor efectuate de politisti, s-a stabilit ca persoana depistata in trafic avea dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat.

Avand in vedere aspectele constatate, precum si calitatea conducatorului auto depistat, conform art.40 din Codul de Procedura Penala, a fost declinata competenta in favoarea Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie.

Va multumim pentru increderea acordata si va asiguram de intreaga noastra disponibilitate in rezolvarea problemelor ce intra in competenta informatiilor de interes public.”, au declarat reprezentantii IPJ Bacau.