Tara arde iar un ministru vrea 12 milioane de plapume pentru saraci!

Raw Life and Style

In timp ce sute de mii de romani sunt in strada si protesteaza fata de tupeul guvernantilor condamnatului penal Liviu Dragnea de a da ordonante prin care sa legalizeze micul furt, cat si gratierea alesilor acuzati de abuz in serviciu, ministrul PSD al Agriculturii, Petre Daea, vrea 12 milioane de plapume pentru saraci.

Acesta a declarat duminica, la emisiunea „Viata satului” de la TVR1, ca are un nou proiect. El vrea sa tunda milioane de oi pentru a folosi lana acestora in ajutorul saracilor. „Ar fi 12 milioane de plapume in Romania pentru saraci!”, a declarat Daea.

”Oaia avea, sau are, trei productii principale. Oaia nu-i secundara. Are lana, are mielul, are carnea si, evident, cele de lapte au si lapte. Dupa cum stiti, lana este aruncata, data foc. Dar stiti de ce e data foc? Va dau o informatie pentru bagajul tehnic al dumneavoastra, ca sa folositi informatia cand vorbiti despre agricultura Romaniei. Lana la umiditate traieste sute de ani! Explicatia e ca ciobanul sta cu lana, cu cojocul, pe dinafara.
”Oaia avea, sau are, trei productii principale. Oaia nu-i secundara. Are lana, are mielul, are carnea si, evident, cele de lapte au si lapte. Dupa cum stiti, lana este aruncata, data foc. Dar stiti de ce e data foc? Va dau o informatie pentru bagajul tehnic al dumneavoastra, ca sa folositi informatia cand vorbiti despre agricultura Romaniei. Lana la umiditate traieste sute de ani! Explicatia e ca ciobanul sta cu lana, cu cojocul, pe dinafara. Un singur dusman are lana. Stiti care e? Molia, si aceasta actioneaza numai la mediul uscat! Taranul, daca arunca lana in pamant, o invarteste… cand cu plugul, cand cu discul, cand cu semanatoarea, cand cu sapa, cand cu lopata… o invarteste ca ea nu putrezeste acolo… Si-atunci taranul ii da foc, ii da foc si nici la foc n-o rezolva, dom’le. Si-atunci, in acest produs extraordinar care poate fi, am discutat sa gasim solutia valorificarii in termoizolatie (…) Pai, nu-i pacat?! Si in asfaltare se foloseste lana! Eu va dau un alt exemplu: sunt 12 milioane de oi, au trei kilograme oaia, da? O plapuma cat ar fi? Trei kilograme! Ar fi 12 milioane de plapume in Romania pentru saraci!”, a calculat ministrul pesedist Petre Daea.

sursa: evz.ro

Click pe aceeasi tema:  Romania, granarul Europei, este istorie! 70% din mancarea noastra vine din import
spre