Acasă World SURPRIZA unui tata din China. Doua mame surogat i-au adus 8 gemeni

SURPRIZA unui tata din China. Doua mame surogat i-au adus 8 gemeni

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Un cuplu din Guangzhou, China, a avut o surpriza nemaipomenita cand medicii clinicii la care a fost realizata o fertilizare in vitro le-au comunicat ca cei doi parinti au…8 gemeni. Dupa ani in care au tot incercat sa aiba un copil, cuplul de chinezi a decis sa realizeze o fertilizare in vitro. Costul acestei proceduri a fost de 165.000 de dolari.

Rezultatul procedurii a fost uimitor – patru baieti si patru fete. Medicii au lucrat atat de asiduu, incat au obtinut 5 embrioane, din care doi au fost transplantati pe o mama surogat si alti trei pe o alta mama surogat. Pentru ca, din punct de vedere statistic, sansele de reusita a acestei proceduri (obtinerea unei sarcini viabile) sunt destul de mici, procentele estimate de majoritatea clinicilor fiind in jur de 30-35%, medicii chinezi sperau la supravietuirea a doi, cel mult trei embrioni.

Tare le-a fost uimirea cand  cele doua mame au adus pe lume 8 bebelusi.

Acuma, parintii fericiti vor trebui sa rezolve o alta problema. In conformitate cu legislatia chineza o familie poate da nastere doar unui copil. Guvernul din provincia Guangdong a infiintat un grup special care va realiza o ancheta in acest caz senzational.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos