Supa lui Hippocrate! Afla totul despre acest tratament alternativ pentru multe boli!

Milioane de oameni din intreaga lume folosesc ca leac pentru diferite afectiuni, printre care si unele forme de cancer, aceasta reteta, denumita supa lui Hippocrate. Supa trebuie sa fiarba lent la foc foarte mic, fara a se adauga apa in timpul fierberii. Pentru cei care se descurca mai greu cu practica gasiti mai jos un material video sugestiv pentru cum ar trebui preparata aceasta reteta, dar nu strica sa cititi mai intai articolul pentru a putea sa corelati mai bine informatiile.

Alimentele preparate la foc mare isi pierd valorea nutritiva. Legumele preferabil ecologice se pun la fiert cu tot cu coaja. Se spala cu grija, evitandu-se zgarierea legumelor, deoarece imediat sub coaja sunt depozitate minerale si vitamine. Vasul in care se gateste trebuie sa fie din inox si cu capac greu cat mai ermetic. Se consuma in maxim doua zile.

Click pe aceeasi tema:  Nu stiai asta! Renuntarea la fumat te face mai destept

Formula originala a supei Hippocrate: puneţi într-un litru şi jumătate de apă şi fierbeţi încet la foc mic timp de 30 minute:

• 1 cană de morcov tocat

• 1 ceaşcă de ţelină tocată

• 1 cană praz tocat (prazul nu se înlocuieşte cu ceapă)

• 1/2 cană patrunjel tocat
Formula lui Max Gerson:

Echipament: recipient otel inoxidabil de aprox 4 litri

Folosiţi numai o apă pură

Folosiţi legumele următoare:

• 1 ţelină medie

• 1 rădăcină de pătrunjel medie

• usturoi după gust

Click pe aceeasi tema:  Celebrul doctor Brian Clement dezvaluie reteta prin care se regenereaza complet organismul!

• 2 bucăţi mici praz (prazul nu se înlocuieşte cu ceapă)

• 700g roşii sau mai mult

• 2 cepe medii

• 1 kilogram de cartofi

• Un pic de pătrunjel verde

Usturoiul se poate folosi la discretie pentru gatit, sau ca mujdei proaspat in supa fierbinte. Nici una dintre aceste legume nu se cojeste; se curata bine prin spalare, apoi se taie in bucati mari; se fierb acoperit, incet, la foc mic timp de trei ore; apoi se paseaza prin sita in cantitati mici; nu trebuie sa mai ramina fibre. Se pastreaza in frigider acoperita bine, se incalzeste doar cantitatea necesara.

sursa: suntsanatos.ro

spre