Cap Limpede

Politic

Suma impresionanta adunata la nunta anului in PNL. Cat a fost darul!?

Unul din cei mai importanti lideri ai PNL, Mihai Voicu, si-a unit destinele cu colega Claudia Benchescu, președintele Cluburilor Studențești Liberale.

Cei doi au avut peste 400 de invitati la petrecerea care a urmat ceremoniei. Majoritatea invitatilor au fost liberali insotiti de sotiile, respectiv sotii lor.

Darul pe care liberalii l-au dat a fost cuprins intre 1.000 si 500 de euro de familie. Cei care au venit singuri au platit sub 500 de euro. Potrivit unor surse, liberalii participantii la nunta s-au consultat intre ei si au facut calcule impreuna pentru a hotara suma pe care o vor oferi ca dar de nunta.

Invitatii au scos din buzunar la nunta liberalului Mihai Voicu aproximativ o indemnizatie de parlamentar pe o luna, noteaza stiripesurse.

Elena Basescu, fiica cea mica a fostului presedinte, a adunat la nunta aproape jumatate de milion de euro, iar liderul liberal nu a fost foarte departe de suma obtinuta de EBA.

Click pentru a comenta

Trebuie sa fii conectat pentru a comenta Conectare

Lasa un raspuns

Ultimele stiri

In top
$(".comment-click-79065").on("click", function(){ $(".com-click-id-79065").show(); $(".disqus-thread-79065").show(); $(".com-but-79065").hide(); }); $(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' }); $('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); }); });