Acasă Utile Sucul miraculos care ne curata ficatul in trei zile!

Sucul miraculos care ne curata ficatul in trei zile!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Sucul de mere face minuni pentru detoxifierea organismului, in special a ficatului, rinichilor si vezicii biliare. Pentru a realiza o detoxifiere corecta, este bine sa folosim doar suc proaspat preparat, mai ales din mere dulci. Se pot folosi si mere dintr-un soi mai acru, pentru a obtine un gust placut.

Sucul se bea cu inghitituri mici, iar fiecare inghititura se tine in gura cateva secunde pentru a se amesteca cu saliva.

Persoanele care au o microflora digestiva dezechilibrata pot suferi un disconfort al stomacului, cum ar fi balonarile. Sistemul digestiv poate fi pregatit dinainte pentru a face fata unei asemenea cure, prin consumarea unui pahar cu suc de mere cu 15 minute inainte de fiecare masa, in saptamana dinainte.

Procedura dureaza, de obicei, trei zile, dar poate fi prelungita, daca organismul permite. In saptamana dinainte regimul alimentar va fi bazat exclusiv pe fructe si legume, mai ales in stare cruda. Nu se consuma produse de origine animala, dulciuri procesate, produse fainoase.

Este necesara abstinenta alimentara si consumul apei in cantitate de minim 30-60 ml pe kilogram corp pe zi.

Iata care este procedura:

In fiecare zi, beti suc de mere in urmatoarele cantitati, la orele indicate (in total doi litri):

Ora 8.00 – un pahar;

Ora 10.00 – un pahar;

Ora 12.00 – doua pahare;

Ora 14.00 – doua pahare;

Ora 16.00 – doua pahare;

Ora 18.00 – un pahar;

Ora 20.00 – un pahar.

Daca in timpul terapiei nu exista miscare intestinala si persista constipatia, puteti consuma suplimentar bauturi din plante, diuretice si laxative sau puteti face o clisma. Nu uitati sa beti apa in catitatea recomandata.

Dupa inceheierea procedurii, timp de o saptamana nu consumati produse de origine animala si fainoase.

Sursa: Secretele

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos