Acasă Timp liber Cultura Stupefactie la Hollywood. Nominalizatul la Oscar a fost platit cu “salariul minim...

Stupefactie la Hollywood. Nominalizatul la Oscar a fost platit cu “salariul minim pe economie”

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Pentru rolul din comedia neagra, regizata de Martin Scorsese, Lupul de pe Wall Street (The Wolf of Wall Street), actorul Jonah Hill a fost platit cu un total de 60 de mii de dolari. El a recunoscut acest lucru in direct la emisiunea Howard Stern Show. Informatia a fost stirea numarul si a ocupat prima pagina in toate tabloidele de la Hollywood deoarece, dupa standardele locale, suma platita lui Hill este ridicol si fara precedent de mica.

Potrivit lui Hill, un rol intr-un film regizat de Scorsese a fost visul sau, pentru indeplinirea acestuia actorul era chiar dispus sa plateasca. Ca urmare, pentru cele sapte luni de filmare, el a primit onorariul minim stabilit de catre Screen Actors Guild din SUA.

Onorariul lui Leonardo DiCaprio in acelasi film a fost de peste 10 de milioane de dolari.

Dar “investitia” lui Hill pare justificata, el fiind inclus in lista nominalizatilor pentru cel mai prestigios premiu din lumea cinematografiei la categoria ” Cel mai bun actor din rol secundar. Jonah Hill a jucat rolul omul de afaceri Donnie Azoff, care implica intotdeauna pe oamenii din anturajul sau in tot gelul de probleme.

Dupa nominalizarea la premiul Oscar, Hill a declarat ca este in stare de soc. “Sincer, nu ma asteptam la aceasta turnura a evenimentelor – a scris el intr -o declaratie pentru presa – . Sunt socat de veste …pentru mine este o surpriza totala.”

Filmul relateaza povestea ascensiunii si decaderii unui trisor bursier – Jordan Belfort (Leonardo DiCaprio), fiind nominalizat pentru Oscar in cinci categorii – „Cel mai bun film”, „Cel mai bun actor” , „Cel mai bun actor in rol secundar” , „Cel mai bun regizor” si „Cel mai bun scenariu adaptat”.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos