Consiliul Municipal al Elevilor Bucuresti (CMEB) se alatura demersului initiat de Alianta Nationala a Organizatiilor Studentesti din Romania (ANOSR), referitor la acordarea posibilitatii elevilor si studentilor de a achizitiona abonamente cu tarif redus 50% de la casieriile Metrorex din toate statiile, inclusiv in perioada vacantelor scolare.

In prezent, elevii si studentii pot achizitiona astfel de abonamente, la casierii, din doar 20% dintre statii, care sunt aproape permanent suprapopulate, generand timpi de asteptare nepermis de mari. Solicitam suplimentarea numarului de ghisee si extinderea programului de functionare pentru casieriile din statiile cele mai frecventate de elevi si studenti (Piata Unirii, Universitate, Grozavesti, Politehnica, Gara de Nord, Piata Romana, 1 Decembrie, Eroilor, Constantin Brancoveanu, Titan, Piata Victoriei), pentru a evita aglomeratia in statii, la orele de varf.

Elevii considera, la fel ca si studentii, ca respectul fata de calatori presupune asigurarea unor servicii optime si eficiente pentru toate categoriile de consumatori. Consiliul Municipal al Elevilor din Bucuresti isi exprima convingerea ca, in cel mai scurt timp, procesul de eliberare a abonamentelor cu reducere pentru tineri va reveni la conditii civilizate si va intra in normalitate, prin masurile ce vor fi luate cat mai curand de SC Metrorex SA, astfel incat sa nu mai existe aglomeratie, iar timpul de asteptare la ghisee sa fie redus, la fel ca pentru toti ceilalti calatori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.