Acasă Politic Strigator la cer. Pe cine a trimis Firea sa investigheze incendiul din...

Strigator la cer. Pe cine a trimis Firea sa investigheze incendiul din troleibuz

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Nicusor Dan anunta ca Gabriela Firea l-a trimis sa investigheze incendiul izbucnit recent inttr-un troleibuz pe fostul sef al STB, care a fost demis dupa ce un tramvai a luat foc in august 2017.

„Sa trimiti un ins demis dupa ce un tramvai a luat foc sa investigheze un troleibuz in flacari. Ne-a anuntat dna Firea ca trimite Corpul de Control al Primariei la STB sa investigheze cazul troleibuzului care a luat foc in mers, duminica.

Seful Corpului de control al Primariei este Dumitru Catana, fost Presedinte al Consiliului de Administratie al fostului RATB, actualul STB, pe care primarita Firea l-a demis in august 2017, cand tramvaiul 25 a luat foc.

Asadar, Gabriela Firea trimite un ins demis cand un tramvai a luat foc sa investigheze un troleibuz in flacari. Asta e gradul de competenta in administratie promovat de primarul Capitalei, Gabriela Firea.

Bucurestiul abunda de oameni buni in profesiile lor, de experti competenti. Primaria Capitalei trebuie sa deschida portile acestor oameni, sa scapam de impostura, incompetenta in administratia Bucurestiului, care fac din orasul nostru unul dintre cele mai inapoiate din Uniunea Europeana”, anunta Nicusor Dan.

Nicusor Da afirma in urma cu doua zile ca troleibuzul in flacari din Capitala „ilustreaza perfect incompetenta administratiei Firea si in privinta transportului in comun” si considera inacceptabil ca viata oamenilor sa fie pusa in pericol pentru ca parcul auto al STB este invechit.

„Troleibuzul in flacari ilustreaza perfect incompetenta administratiei Firea si in privinta transportului in comun. Solicit explicatii publice de la Primarul General, Gabriela Firea, si de la directorul STB! Va reamintesc ca directorul STB a fost trimis de doamna Gabriela Firea la conferinta mea de presa de vineri pentru a ma sabota, alaturi de viceprimar si alti angajati ai STB si ai Primariei. Acestea sunt preocuparile STB si ale doamnei Firea, nu modernizarea parcului auto al STB! Este inacceptabil ca viata oamenilor sa fie pusa in pericol pentru ca parcul auto al STB este invechit, troleibuzele, autobuzele, tramvaiele sunt absolut mizerabile, iar toate achizitiile facute de doamna Firea sunt cel putin dubioase”, a scris duminica Nicusor Dan, pe Facebook.