Europarlamentarul Theodor Stolojan a declarat, vineri, ca actualul presedinte al PNL va disparea de pe scena politica dupa alegerile europene din 25 mai.

Acesta a mai spus despre liderul PNL, Crin Antonescu, ca inainte de politica a fost „un rebut ca profesor de istorie”.

„Tin minte ca a fost odata publicata o fisa de evaluare a muncii sale ca profesor de istorie si era de tot rasul”, a explicat Theodor Stolojan, citat de Mediafax

Intrebat daca vede posibila o alianta a PDL cu PNL, Stolojan a subliniat ca este „complicat” deoarece Antonescu a participat la o serie de actiuni antidemocratice, precum incercarea de lovitura de stat din iunie 2012, din cauza careia s-a ratat aderarea la Schengen, si tentativa de a crea o superimunitate in decembrie 2013.

„Cu dansul este complicat (realizarea unei aliante – n.r.), dar nu va mai fi pentru ca PNL, din pacate, este pe o panta descendenta, nu ascendenta, si dansul a declarat public ca, daca PNL nu va obtine undeva in jur de 20%, el va demisiona. Noi credem ca acest lucru se va intampla”, a mai spus Theodor Stolojan.

Acesta a mai precizat ca PNL este un partid „cu multe pete dalmatiene de dat jos”, amintind de vicesedintii PNL care sunt fie condamnati la inchisoare, sau cu suspendare, fie in diferite anchete penale.

Stolojan l-a acuzat pe Antonescu care a distrus increderea pe care foarte multi oameni din partid o merita. „Nici ala care a plecat nu-i mai breaz, Tariceanu. Ala este autorul moral al dezastrului economic al Romaniei, al dezechilibrelor majore pe care le-a tolerat in perioada 2007-2008”, a punctat Stolojan.

Loading...

Intrebat daca este dispus sa colaboreze cu un PNL condus de orice altcineva in afara de Antonescu, europarlamentarul a raspuns: „Categoric. Dansul va disparea, cred, din viata politica”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your name here
Please enter your comment!