Acasă Stirile zilei Stii ca gresesti si totusi esti prea orgolios sa recunosti! Acestea sunt...

Stii ca gresesti si totusi esti prea orgolios sa recunosti! Acestea sunt cele trei intrebari care iti pot salva relatia!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

In orice relatie, fie ca este vorba de relatia cu iubitul, cu sotul sau cu un coleg de serviciu, s-ar putea sa existe momente in care sa te intrebi: de ce se comporta in acest fel? O sa ma sune? I-a placut de mine? O sa-si respecte angajamentul? Ce poate imbunatati relatia noastra?

Poti ajunge la o mult mai buna intelegere a relatiilor pur si simplu prin intelegerea intuitiei pentru a “citi” mintea altcuiva sau sa intelegi pur si simplu intuitiv ce se intampla “de partea cealalta a gardului”. Faci asta adresandu-i propriei intuitii intrebarile corespunzatoare. Intuitia ta va raspunde intotdeauna la intrebare pentru ca mintea doreste intotdeauna sa raspunda la intrebarile ce-i sunt adresate. Mintea ta intuitiva este legatura cu sistemul intuitiv. Folosesti mintea intuitiva pentru a aduna mesaje noi si apoi constiinta ta pune toate acele piese impreuna si astfel iti este dezvaluit un raspuns care are sens pentru tine.

S-ar putea sa fii surprins cat de multe informatii iti poate oferi intuitia despre relatia cu orice persoana intri in contact. Intuitia ta iti va oferi informatii neutre despre relatiile tale si iti poate arata ce motiveaza o persoana sa actioneze asa cum o face si, de asemenea, iti poate oferi o intelegere a locului de provenienta. Modul in care o persoana actioneaza nu are nimic de-a face cu tine sau poate sa nu fie atat   de rau pe cat crezi. Cand pui o intrebare deschisa intuitiei tale, vei primi informatii mult mai intuitive decat daca adresezi o intrebare        la care raspunsul poate fi “da” sau “nu”.

De exemplu, intrebarea “Ma place?” va face doua lucruri: iti va determina mintea sa raspunda rapid si probabil va  implica o multime de reactii emotionale fata de raspunsul respectiv. Ambele vor bruia mesajele intuitive adevarate sau reale care apar. O intuitie mai buna apare in urma intrebarilor deschise, iar unele intrebari deschise sunt mai bune decat altele.

Intrebarile pe care le adresezi intuitiei tale sunt foarte importante pentru a-ti determina intuitia sa lucreze la ceea ce doresti. Motivul din spatele acestei dinamici este ca mintea intuitiva raspunde intotdeauna la orice intrebare ce-i este adresata de tine. Si mintea ganditoare va incerca sa raspunda, de asemenea. Asa ca, este important sa adresezi o intrebare la care mintea intuitiva va raspunde imediat, dar la care mintea ganditoare se va gandi mai mult. Asta ii va oferi mintii intuitive sansa de a primi mesajul corespunzator.  Intrebarile deschise sunt intrebarile perfecte pe care sa le adresezi intuitiei tale pentru a lucra la ceea ce-ti doresti. De asemenea, nu uita sa adresezi intrebari care sunt mai neutre, astfel incat frica si indoiala sa nu-ti umbreasca intuitia. De exemplu, daca esti ingrijorata sa nu fi parasita de prietenul tau, atunci intrebarea “De ce ma va parasi prietenul meu?” NU este o intrebare buna pentru intuitia ta.

Acestea sunt cateva dintre intrebarile pe care le poti adresa intuitiei tale pentru a “citi” mintea unei alte persoane sau pentru obtine informatii despre situatia unei relatii:

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos