Acasă Stirile zilei Bani Steven Seagal ar putea deveni imaginea oficiala a armelor Kalasnikov

Steven Seagal ar putea deveni imaginea oficiala a armelor Kalasnikov

Steven Seagal
Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Actorul american si luptatorul de arte martiale Steven Seagal si-a exprimat dorinta de a negocia un contract cu compania rusa Kalasnikov, pentru a deveni imaginea oficiala a acestor populare arme, a anuntat vineri corporatia de stat Rosteh.

Recent, Kalasnikov a semnat un contract de exclusivitate pentru furnizarea de arme in Statele Unite si Canada. Acordul a fost incheiat pe 14 ianuarie cu ocazia expozitiei Shot Show 2014. Exporturile de arme in aceste tari este estimat intre 80.000 si 20.000 de arme pe an. Piata din SUA este principalul importator de arme de vanatoare si sportive care se produc la Kalasnikov, mai ales ca anul trecut compania rusa a livrat in America de Nord circa 90% din totalul armelor exportate si destinate civililor.

Actorul american si luptatorul de arte martiale Steven Seagal si-a exprimat dorinta de a negocia un contract cu compania rusa Kalasnikov

In ceea ce il priveste pe Seagal, vedeta a filmelor de actiune din anii ’90, acesta nu este pentru prima data interesat de armele rusesti. In plus, celebrul actor a vizitat in repetate randuri Rusia, unde s-a intalnit inclusiv cu presedintele Ceceniei, Ramzan Kadirov.

Anul trecut, Vicepremierul rus Dmitri Rogozin i-a propus lui Segal sa participe la promovarea armelor rusesti in strainatate. Rogozin a spus atunci ca autoritatile ruse au in vedere candidatura lui Segal pentru cateva spoturi de publicitate Kalasnikov pentru pietele straine.

.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos