Acasă Politic STENOGRAMA NAUCITOARE! „Preasfintitul” e dator la Ponta: „Toti au venit la mine...

STENOGRAMA NAUCITOARE! „Preasfintitul” e dator la Ponta: „Toti au venit la mine sa le pun preoteasa. S-a terminat. Sa mearga la mama dracului”.

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

PSD va folosi Biserica ca sa convinga electoratul sa voteze duminica „un presedinte ortodox”. In planul de masuri pentru turul II discutat intr-o sedinta de partid, un baron PSD din Ardeal spune explicit ca a intervenit pe langa „Preasfintitul” pentru a-i pune pe preoti in dispozitiv. „Toti au venit la mine sa le pun preoteasa. S-a terminat. S-a pierdut, pleaca acasa. Sa mearga la mama dracului”, spune Mircea Govor, lider PSD de Satu Mare, potrivit unei inregistrari intrata in posesia Gandul.

VEZI INREGISTRAREA AICI

In respectiva discutie, Govor a relatat cum i-a spus „presfintitului” sa le spuna oamenilro sa voteze cu Victor Ponta, iar clericul a fost de acord. In caz contrar, preotesele ar urma sa fie date afara. „Presfintitul o fost de partea noastra total”, a spus Govor.

 

Iata stenograma integrala:

 

„Deci o sa facem o schema pentru asta, sambata, duminica asta si duminica viitoare trebuie sa aveti un reprezentant din fiecare localitate, in fiecare biserica din localitati. Am vorbit cu preasfintitul, am vorbit cu toti popii. Exact cum vorbesc cu voi, asa am vorbit si cu ei si am spus la popi in felul urmator: bai, oameni buni, s-o terminat.

Daca nu vreti sa fiti de partea noastra, s-aduceti  sa votati cu domnul Victor Ponta, eu nu va mai cunosc. La mine la usa nu mai veniti. Le-am spus verde in ochi. S-a terminat. Fratilor, NU, la revedere, si i-am spus la preasfintit, a spus presfintitul trimiti in fiecare localitate, in fiecare biserica un om, ala sa trimita SMS si-n localitatea la care n-o spus sa votezi cu Ponta sa nu-l vad. Dar nu se mai poate. Nu se mai poate.

 

Cum adica ma, dar ce pofte-s astea? Numa’cu mana-ntinsa  si noi ce sa facem? S-o terminat. Deci preasfintitul o fost de partea noastra total. E un om extraordinar. Dar …..(neinteligibil) Si inca ceva, la toti popii daca pierdem toate preotesele le dau afara din tot, la revedere. Le-am si spus. Toti au venit la mine sa le pun preoteasa. S-a terminat. S-a pierdut, pleaca acasa. Mearga  la mama dracului, nu ma intereseaza. Deci s-o terminat. Deci de-acum inainte intru pana ma duc la…. Pai da ce suntem  noi, ma, casa de binefacere, suntem prosti? Nu mai suntem prosti, am fost destul.

In duminica votului puneti in fiecare biserica sa fie cate-un om de-al nostru. Ala sa aiba telefon si sa ia legatura cu baietii nostri, sa trimita SMS. Le-o spus sau n-o spus. Dac-o spus, e-n regula. Nu se poate asa ceva. Si-atunci daca in ziua votului, si va repet, numar pe fiecare localitate cand ma duc: doi in fata sectiei de votare, da’care stau si discuta cu oamenii, nu stau ca niste (neinteligibil) bete pe-acolo sau se duc sa se-ncalzeasca cum s-or dus unii. Nu mai asa ceva. Ca nu murim 10 ore sau cat trebuie sa stam acolo. Doua persoane. Unde avem primar, prezenta obligatorie a primarului, a viceprimarului, a managerului public, prezenta obligatorie acolo sa stea de vorba cu oamenii. Si-a consilierului, am spus, consilierii, directorii de deconcentrate, tot. Si cei care vor fi pusi acolo, daca nu sunt pusi acolo, am terminat-o.

Tu trebuie sa-i mobilizezi, sa-i imparti, nu ma intereseaza, in toate localitatile, sa imparti sever oamenii tai pentru ca am incredere in tine si am incredere in oamenii tai. Nu stiu cum va aranjati, cum va faceti, in fiecare localitate trebuie sa avem 1,2,3,4, cati incap. Te rog. Deci am spus, in tot judetul. Trebuie sa prindem primariile UDMR. Cei de la UDMR ne-au promis ca vin cu noi. Ei sunt smecheri,  lucreaza la doua capete, dar nu functioneaza. Vom avea in fiecare localitate cate un ungur de-al lor si unul de-al nostru. Si vom sta sa vedem ce vor sa faca.  De asemenea, din momentul in care am batut palma cu ei si le cerem acelasi lucru in biserica trebuie sa mearga in biserica (neinteligibil). Nu mai merge asa. Nu mai avem ce face. Vom avea oameni in fiecare”

 

VEZI INREGISTRAREA AICI