A mai ramas putin timp pana la ziua in care Steaua se poate duce in play-off-ul Champions League. STEAUA – AKTOBE se joaca miercuri seara, pe Arena Nationala, de la 20:30, live pe PRO TV.

Chiar daca rezultatul din tur pastreaza inca suspansul in privinta numelui echipei care va merge mai departe, Costel Galca a avut un discurs atipic fata de modul in care a prefatat pina acum celelalte dispute ale Stelei, indiferent ca a fost vorba despre Europa sau competitiile interne.

„Meciul cu Aktobe? Va spun ceva, cred ca sigur noi vom fi cei care vom marca primii miercuri. Apoi, o sa vedeti ca o sa inscriem mai mult decit am facut-o in deplasare, cind jocul nu ne-a prea iesit, dar chiar si asa am dat doua goluri. Vom domina meciul, sper sa ne facem jocul nostru de pase, sa ne cream ocazii si sa nu avem nici cea mai mica emotie”, a spus Galca, neinvins cu Steaua in oficiale.

Mai mult, tehnicianul a facut si o previziune referitoare la asistenta de miercuri. „Stiu ca s-au vindut foarte multe bilete, din ceea ce mi-au spus oamenii din club, stadionul va fi aproape plin. Asta nu inseamna presiune in plus pentru noi, ci motivatie suplimentara. Deci trebuie sa fim si mai buni miercuri, fanii ne vor da putere”, a adaugat Galca. Pina acum, noul antrenor nu a avut parte la nici un meci de o arena plina.

5 din cele 7 meciuri oficiale disputate de Steaua sub comanda lui Galca s-au terminat cu victorie, celelalte doua fiind remize

„Cu Craiova am facut un meci nu bun, ci foarte, foarte bun. Asta e Steaua pe care o vreau eu, sa reactionam imediat dupa ce recuperam mingea, sa ne sufocam adversarul si sa cistigam clar. Asta am facut si cred ca trebuia sa-i batem mai rau”

Costel Galca, antrenor Steaua

Asa era tactica lui Reghe

Fostul antrenor al Stelei, Laurentiu Reghecampf, era un tehnician care apela aproape de fiecare data inaintea meciurilor foarte importante la astfel de discursuri superoptimiste. Poate cel mai bun exemplu e cel de dupa turul cu Ajax, scor 0-2 la Amsterdam, in „16”-imile Europa League.
„Cred in calificare. Pina la retur, voi incerca sa-i fac sa creada si pe jucatori ceea ce cred eu. 2-0 nu e imposibil de intors, trebuie sa facem totul la retur pentru a trece de Ajax”, a spus atunci Reghe. Ce a urmat in mansa a doua? Un meci formidabil realizat de Steaua, 2-0 dupa 90 de minute, 2-0 si dupa prelungiri, iar la penalty-uri olandezii au pierdut.

Citeste pe toate detaliile pe 24s.ro!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.