Nu mai incape indoiala ca cel mai mare dusman al romanilor este Statul Roman, daca stam sa analizam statisticile care arata cati romani mor in teatrele de operatiuni comparativ cu romanii care mor din pricina coruptiei si incapacitatii guvernantilor de a avea grija de siguranta noastra. 

Doua cifre sunt de-a dreptul socante: in accidentul de la Club Colective au murit pana acum cel putin 30 de persoane iar medicii sunt rezervati in privinta celor afati sub ingrijire. A doua cifra este data de jurnalistul de razboi Adelin Petrisor potrivit caruia Armata Romana a pierdut in 13 ani de campanie in Afganistan 23 de militari.

adelin petrisor3Coroborati aceste cifre cu faptul ca suntem pe locul doi in Europa la decese in accidente rutiere cu o rata de 91 de persoane decedate la un milion de locuitori, Romania fiind depasita doar de Letonia (106 de persoane decedate/un milion de locuitori) in randul statelor membre, informeaza un document publicat de Comisia Europeana. Asta pentru ca nu avem autostrazi, drumurile sunt in permanenta ingrijire, lucrarile sunt prost semnalizate iar in capcane cad inclusiv politistii din coloanele politicienilor grabiti cu treburi mai importante.

Media la nivelul UE este de 50,5 persoane decedate/un milion de locuitori, iar Malta, Olanda, Suedia si Marea Britanie continua sa raporteze cele mai mici rate de decese din accidente rutiere, cu mai putin de 30 de persoane decedate/un milion de locuitori. La polul opus patru tari (Bulgaria, Lituania, Romania si Letonia) raporteaza peste 90 de persoane decedate/un milion de locuitori.

Cum raspunde guvernul la toate aceste situatii? Cu inasprirea pedepselor si a fost pregatita si o hotarare de guvern. Asta e tot… se vor acoperi de hartii, comisii, legi, regulamente… si mai ales cu suplimentare bugetelor pentru armata, probabil pentru ca spitale avem destule, medici la fel si totul merge struna asteptand razboiul…

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.