Acasă Politic Sprijin neasteptat pentru Gabriel Mutu! Cine crezi ca a declarat ca il...

Sprijin neasteptat pentru Gabriel Mutu! Cine crezi ca a declarat ca il va vota la Sectorul 6?!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Reprezentantul PSD, senatorul USL Gabriel Mutu, la alegerile locale din 2016, beneficiaza pe ultima suta de metri de sprijinul moral si fizic al hingherilor de masini din Sectorul 6 care sunt implicati in contracte cu Directiile Primariei, cel mai deranjant fiind contractul de protectie si paza pentru DIRECTIA GENERALA DE ASISTENTA SOCIALA SI PROTECTIA COPILULUI SECTOR 6!

Cu toate ca a negat vehement ca se vor mai ridica masinile interlopii afaceristi abia asteapta ca Mutu sa ajunga primar. Practic schema lui Cristian Poteras cu clanurile interlope se repeta la indigo a treia oara. Ei au stat in spatele lui Poteras, l-au ajutat pe Manescu si acum il sprijina pe Mutu.

ilcor auto eco ilie potecaru

Ilie Potecaru fondatorul companiei Ilcor Auto Eco, care a generat un adevarat haos in Sectorul 6 prin ridicarea autoturismelor, cu complicitatea Politiei Locale Sector 6, si-a manifestat sustinerea pe pagina personala a lui Gabriel Mutu, cu remarca ca la Consiliul Local preferatii lui sunt liberalii.

ILIE POTECARU VOTEAZA MUTU blur

 

Nici nu rasfoiesti bine contul lui Ilie Potecaru ca primii prieteni care iti sar in evidenta sunt: Gabriel Mutu, (independentul) Sebastian Bodu si Sebastian Lazaroiu. Deci mi se pare evidenta teoria vechilor PSD-isti care sustin ca Gabriel Mutu a venit cu tot PDL-ul in PSD.

ilie potecaru lazaroiu mutu bodu

 

AFACERI RECENTE SI MII DE PROCESE!

ion tanasuica2Ilie Potecaru este fondatorul societatii Ilcor Auto Eco si asociat cu Ion Cornel Petrut. Acesta din urma detine societatea Puf Impex alaturi de consilierul PSD, Ion Tanasuica (foto cu Gabriel Mutu). Societatea Puf Impex i-a pus la dispozitie sediul de campanie lui Gabriel Mutu. Pentru ca apartamentul din Bdv. Uverturii sa poata fi folosit de asociatia lui Gabriel Mutu, Ion Tanasuica, consilier local al PSD in Primaria Sectorului 6, a semneaza in data de 4 ianuarie doua contracte: unul in valoare de 1.200 de lei prin care inchirieaza imobilul de la Puf 2001 Impex SRL si un altul, de comodat, prin care ofera gratuit apartamentul abia inchiriat asociatiei.  Societatea Puf 2001 Impex SRL este detinuta de Ion Cornel Petrut (unic asociat) si administrata de Viorel Victor Vieru. Aceeasi persoana administreaza si astazi firma Ilcor Auto Eco, fondata de Ilie Potecaru si Ion Cornel Petrut. Ilcor Auto Eco a castigat milioane de euro din ridicarea masinilor din sectorul 6, in timpul mandatului lui Cristian Poteras si al lui Rares Manescu.

mutu petrut tanasuica

In total au ridicat peste sase mii de masini dintre care 1.468 de ridicari, adica un sfert au ajuns procese in instanta pe rolul Tribunalului Bucuresti si a Curtii de Apel Bucuresti. Problema este ca in procese este implicata Politia Locala Sector 6 si Consiliul Local Sector 6, pentru care paltim tot noi daunele provocate oamenilor. Deci ne iau banii de trei ori din buzunar. Odata cand au dat contractul la ILCOR AUTO ECO pana in 2020, apoi cand au acceptat redeventa de doar 10% din banii incasati, si in ultimul rand platim despagubirile pentru abuzurile ILCOR AUTO ECO.

Ilegalitatea a fost sesizata de Avocatul Poporului, care a atras atentia inspre situatiile foarte dubioase in care se afla unele firme care ridica masini, cum e cea a firmei Ilcor Auto Eco SRL din Bucuresti, sunt pur si simplu inexplicabile, sugerand posibile fapte grave de competenta  DIICOT sau DNA.

procese ilcor auto

Activitatea SC Ilcor Auto Eco SRL se deruleaza in baza unui contract semnat in ianuarie 2009 de fostul primar democrat-liberal Cristian Poteras, cand senator PDL era tot Gabriel Mutu 2008-2012.

In 2010, firma Ilcor a castigat prin licitatie un nou contract, de aceasta data pana in 2020, prin care a primit 4 milioane de euro pentru a presta serviciul de ridicare a masinilor parcate ilegal. Pana sa castige acest contract, firma Ilcor, renumita pentru cel mai mare tarif din Bucuresti si pentru faptul ca ridica in medie o masina pe ora, a reusit, conform datelor de pe Ministerul Finantelor Publice, sa aiba o evolutie financiara spectaculoasa. De la o cifra de afaceri de 951.000 de lei si profit net de 174.000 de lei in primul an de activitate la afaceri de peste 7 milioane de lei si castiguri nete de 1,44 milioane de lei in anul 2009.

TARIFELE PRACTICATE IN SECTORUL 6, pornesc de la 600 lei (+400 lei/zi pentru depozitare), pentru o masina mica, si ajungeau pana la 3100 lei (+2000 lei/zi pentru depozitare) in cazul masinilor cu masa peste 3500 kg.

 

Legaturi cu lumea politica si interlopa! Unde este DNA-ul si DIICOT-ul?

O ancheta publicata pe caplimpede.ro arata in octombrie 2012 (http://caplimpede.ro/sa-ne-cunoastem-hingherii-de-masini-ilcor-auto-eco-interlopii-consilierii-si-politia-au-facut-front-comun-in-sectorul-6-partea-i/) ca Ion Cornel Petrut este ginerele lui Dinca Gheorghe, despre care se spune ca ar controla lumea interlopa din Sectorul 6, dupa caderea clanului Camataru. De partea cealalta, Ilie Potecaru a candidat din partea PPDD pentru un post de deputat in 2012 si detine restaurantul ”Barlogul Lupilor”, unde liderii PDL organizau mese pentru pensionari intre 2008 si 2012. Consilier juridic la firma Ilcor era un alt fost candidat PPDD, pentru functia de primar al Sectorului 6, Eftimie Cristinel, fost sef al Politiei Sector 6 si ulterior consilier local din partea PPDD.

Nici liberalul Rares Manescu, actualul primar al Sectorului 6, nu a stopat activitatea firmei Ilcor, acesta cerand insa firmei de specialitate ca masinile din cartierele Drumul Taberei si Militari sa fie temporar „iertate”, dupa ce numarul locurilor de parcare a scazut semnificativ ca urmare a lucrarilor la Magistrala 5 de metrou.

 

Forumurile abunda de informatii despre clanurile interlope care stau in spatele lui Gabriel Mutu si Cristian Poteras. Vedeti aici… cine este in spatele lui Petrut, Potecaru si Mutu. (https://interlopi.wordpress.com/2012/01/31/bucurestii-sub-teroare/)

clanul vasiloi

Sau daca nu v-ati lamurit mai vedeti ce zice lumea patita cu interlopii… mai ales Gogu, descrie perfect relatiile.

(http://www.ridicariauto.ro/firme-ridicari-auto/ilcor-auto-eco-srl/comment-page-1/#comments)

 

Daca nu ati inteles nimic, atunci ne meritam soarta!

ilcor auto clanul vasiloi

 

LUPII STAPANI LA OI! COPIII NOSTRI PAZITI DE FIRMELE CLANURILOR!

 

In luna mai 2009 societatea a fost preluata – doar ca paravan – de sotia lui Vieru Viorel-Victor, Vieru Vasilica cu 50% si de Lazar Marian Alexandru (50%) asociat cu Eftimie Cristinel la compania de paza si protectie Wolf ACTIV Group.

Lucrurile nu se opresc aici, iar Wolf ACTIV Group si Staso Protect au primit trei contracte prin negociere directa in 2012 in valoare de aproape un milion de lei la DIRECTIA GENERALA DE ASISTENTA SOCIALA SI PROTECTIA COPILULUI SECTOR 6!

 

Firme in care a fost sau mai este implicat Vieru Viorel-Victor

L & D TONY IFN SRL

VAV SERV COM IMPEX SRL

PUF 2001 IMPEX SRL

ADI IDEAL IFN SRL

ILCOR AUTO ECO SRL

ANDRA BUSINESS GROUP SRL

LORINUS IMP-EXP SRL

DAVIRA TOX SERV COM SRL

RING TOP ICE SRL

ANDRA BUSINESS GROUP ONE SRL

RARE GOLD IFN SRL

ANDRA BUSINESS GROUP TWO SRL

GONZALES SRL

 

Firme in care a fost sau mai este implicat Ilie Potecaru

ILCOR AUTO ECO SRL

KAMIL PREST SRL

SNACK BAR AETERNUM SRL

FORTUNA CONSTRIMEX SRL

KAMIL PREST SRL

ALCOOR CONSTRIMEX SRL

 

Firme in care a fost sau mai este implicat Lazar Marin Alexandru

WOLF ACTIV GRUP SRL

ILCOR AUTO ECO SRL

KAMYL TOTAL COMPANY SRL

 

Firme in care a fost sau mai este implicat Ion Cornel Petrut

PUF 2001 IMPEX SRL

ANDRA BUSINESS GROUP SRL

ILCOR AUTO ECO SRL

ANDRA BUSINESS GROUP TWO SRL

ANDRA BUSINESS GROUP ONE SRL

 

Firme in care a fost sau mai este implicat Eftimie Cristinel

WOLF ACTIV GRUP SRL

ILONA PROD COM SRL

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos