Acasă Timp liber Auto Sa ne cunoastem hingherii de masini: ILCOR AUTO ECO, interlopii, consilierii si...

Sa ne cunoastem hingherii de masini: ILCOR AUTO ECO, interlopii, consilierii si politia au facut front comun in sectorul 6! (Partea I)

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Ridicarea autoturismelor parcate neregulamentar a devenit o problema foarte serioasa in societatea romaneasca. Daca ar fi vorba doar de civilizarea unor conducatori auto care confunda propria curte cu soselele publice nu ar fi o problema, dar pentru ca avem de-a face cu o mega-afacere pornita din dorinta de imbogatire a unor grupuri de interese punem la dispozitie tuturor celor interesati cateva puncte de plecare pentru a vedea cu cine au de-a face atunci cand considera ca pe nedrept le-a fost ridicat autoturismul! O ANCHETA www.romanianfiles.com!

Firma Ilcor Auto Eco este o inventie a fostului primar al Sectorului 6, Cristian Poteras, care a dat nastere la o hotarare de Consiliu Local prin care se aproba ridicarea autoturismelor in Sectorul 6 pentru a-si asigura o masa de vot manevrata de interlopii din sector. Noul primar Rares MANESCU a preluat contractul si nu pare deloc deranjat sa stea la masa cu asociatii ILCOR AUTO ECO.

Compania a fost infiintata in septembrie 2008 de Ionel Cornel Petrut (50%) si de Potecaru Ilie (50%), administrator fiind Vieru Viorel-Victor. Ilie Potecaru si Viorel Victor detin impreuna mai multe firme pe raza Sectorului 6 asupra carora vom reveni, iar Ionel Cornel Petrut este ginerele lui Dinca Gheorghe, poreclit Gheorghita al lui Vasiloi. Acesta face parte din clanul Vasiloi care controleaza lumea interlopa din Sectorul 6, dupa decaderea clanului lui Sile si Nutu Camataru.

In schema intra si comisarul de politie, in rezerva, Eftimie Cristinel – candidat la functia de primar la Primaria Sectorului 6, ales consilier pe listele partidului lui Dan Diaconescu (PPDD), – care este juristul companiei ILCOR AUTO ECO. Ca fapt divers, soţia acestuia, Eftimie Dumitra este inspector principal la Evidenta Populatiei la Primaria Sectorului 5. Vezi declaratia de avere!

In luna mai 2009 societatea a fost preluata – doar ca paravan – de sotia lui Vieru Viorel-Victor, Vieru Vasilica cu 50% si de Lazar Marian Alexandru (50%) asociat cu Eftimie Cristinel la compania de paza si protectie Wolf ACTIV Group.

Lucrurile nu se opresc aici, iar Wolf ACTIV Group si Staso Protect au primit trei contracte prin negociere directa in luna aprilie in valoare de aproape un milion de lei la DIRECTIA GENERALA DE ASISTENTA SOCIALA SI PROTECTIA COPILULUI SECTOR 6!

 

Firme in care a fost sau mai este implicat Vieru Viorel-Victor

L & D TONY IFN SRL

VAV SERV COM IMPEX SRL

PUF 2001 IMPEX SRL

ADI IDEAL IFN SRL

ILCOR AUTO ECO SRL

ANDRA BUSINESS GROUP SRL

LORINUS IMP-EXP SRL

DAVIRA TOX SERV COM SRL

RING TOP ICE SRL

ANDRA BUSINESS GROUP ONE SRL

RARE GOLD IFN SRL

ANDRA BUSINESS GROUP TWO SRL

GONZALES SRL

 

Firme in care a fost sau mai este implicat Ilie Potecaru

ILCOR AUTO ECO SRL

KAMIL PREST SRL

SNACK BAR AETERNUM SRL

FORTUNA CONSTRIMEX SRL

KAMIL PREST SRL

ALCOOR CONSTRIMEX SRL

 

Firme in care a fost sau mai este implicat Lazar Marin Alexandru

WOLF ACTIV GRUP SRL

ILCOR AUTO ECO SRL

KAMYL TOTAL COMPANY SRL

 

Firme in care a fost sau mai este implicat Ion Cornel Petrut

PUF 2001 IMPEX SRL

ANDRA BUSINESS GROUP SRL

ILCOR AUTO ECO SRL

ANDRA BUSINESS GROUP TWO SRL

ANDRA BUSINESS GROUP ONE SRL

 

Firme in care a fost sau mai este implicat Eftimie Cristinel

WOLF ACTIV GRUP SRL

ILONA PROD COM SRL

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos