Contul Yahoo al directorului SRI George Maior a fost spart de hackerul „Guccifer”, cel care a publicat corespondenta dintre Corina Cretu si Colin Powell, scrie site-ul Thesmokinggun.com.

Purtatorul de cuvant al SRI a precizat ca este vorba despre un cont anterior numirii lui Maior la sefia serviciului.

„Este vorba de un email privat vechi al domnului Maior, folosit de dinainte de a deveni director al Serviciului si nu il folosea decat pentru zona academica. Primea corespondenta exclusiv pentru zona academica si era gestionat de un asistent pentru acest scop. Se vor lua toate masurile legale pentru asemenea situatii, iar «Micul Guccifer» va fi o data prins si judecat conform legii”, a declarat purtatorul de cuvant al SRI, Sorin Sava.

Conform site-ului Thesmokinggun.com, lista „victimelor” celebrului hacker „Guccifer”, care a spart conturile lui Colin Powell, ale unor membri ai familiilor Bush si Rockefeller si ale unor oficiali ai Administratiei Obama, este mult mai lunga decat se stia pana acum.

„O arhiva mare de date dezvaluie faptul ca incursiunilor ilegale ale lui ‘Guccifer’ i-au cazut victime si alte inalte personalitati atat din SUA cat si din strainatate in ultimul an. Hackerul a accesat corespondenta electronica, liste de contacte, inregistrari telefonice, fotografii personale si mai multe documente financiare confidentiale, inclusiv carti de credit, informatii bancare si documente privind investitii „, noteaza Thesmokinggun.com.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.