SPERANTE pentru Michael Schumacher. Campionul Formula 1 reactioneaza la voci – Cap Limpede

SPERANTE pentru Michael Schumacher. Campionul Formula 1 reactioneaza la voci

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!

Starea de sanatate a campionului mondial la Formula 1, Michael Schumacher, victima unui accident de schi in decembrie 2013, s-ar fi ameliorat, scrie publicatia germana Bild am Sonntag, precizand ca pilotul reactioneaza la vocile din jurul lui.

Felipe Massa, considerat unul dintre locotenentii lui Schumcher la Ferrari, a confirmat aceasta informatie. „Nu gasesc cuvinte pentru a-mi exprima bucuria. M-am rugat pentru Michael, iar rugile mele au fost ascultate”,  declarat el.

„In timpul ultimei mele vizite, mi-am dat seama ca lucrurile incep sa se schimbe in bine. Sunt incantat pentru familia lui, sunt fericit ca se intampla asa. Este ceva fantastic, desi drumul spre insanatosire este inca foarte lung”, a spus, la randul sau, Jean Alesi, fost pilot de Formula 1 si prieten al familiei Schumacher.

La randul sau, revista italiana La Gazzeta dello Sport scris ca Schumacher ar fi stabilit un contact vizual cu persoanele din jurul lui. Surse neconfirmate afirma, de asemenea, ca Schumi ar fi fost transferat de la terapie intensiva.

Loading...

 


Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!
spre

Share Page

Close