Acasă Politic Sotul Olgutei Vasilescu, Claudiu Manda, petrecere cu zeci de PSD-isti. Jurnalist: „Daca...

Sotul Olgutei Vasilescu, Claudiu Manda, petrecere cu zeci de PSD-isti. Jurnalist: „Daca pe Orban l-am facut pilaf,si merita, cred ca merita si astia”

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Europarlamentarul PSD Claudiu Manda s-a aflat, sambata, la o mare petrecere organizata langa Segarcea la care au fost zeci de participanti. In acelasi timp, sotia sa, Lia Olguta Vasilescu, il ataca violent pe Ludovic Orban pentru ca a petrecut in sediul guvernului cu ocazia zilei sale de nastere.

„La ceas aniversar , domnul Ionut Octavian Barbu, primar la localitatii Cerat a reusit sa-si serbeasca ziua de nastere la Fazanaria de langa orasul Segarcea.

Pe aceasta cale tinem sa il felicitam pe domnul Ionut Octavian Barbu, primar al localitatii Cerat cu ocazia frumoasei aniversari.

Evenimentul cu mai putin de 8 persoane are loc chiar in aceste momente la Fazanaria de langa orasul Segarcea. Autoturismul Mercedes negru parcat langa poarta cu nr de inmatriculare B 25 STZ apartine domnului Claudiu Manda”, s-a anuntat pe pagina Craiova, Cetatea Banilor.

„Faptul ca domnul Ludovic Orban a fost amendat, e corect. Nu avea voie sa fumeze intr-o cladire. Acum, astept amenzile de la petrecerea organizata de primarul localitatii Cerat. La aceasta au participat cateva zeci de invitati. Printre cei prezenti la fazanaria de langa Segarcea se pare ca a fost si domnul europarlamentar, Claudiu Manda, sotul Olgutei Vasilescu”, a scris Ramona Saseanu, jurnalista la TVR Craiova.

„Nesimtitii zilei par a fi de la pesedeu. Am fost dur. Ramane asa. Domnu’ Manda Claudiu (sotu’ roscatei Olguta, membri de vaza ai PSD, cei care faceau scandal ca fumeaza Orban) s-a prezentat la petrecerea cu mult mai mult de opt invitati a domnul Octavian Barbu, primar al localitatii Cerat.

Frumosul eveniment a avut loc ieri la Fazanaria de langa Segarcea, ocazie cu care le si uram: sa traiasca mirii, casa de piatra, la multi ani, sa va traiasca sotia, sa vi se desfiinteze pesedeul sau ce mai vreti voi.

Ministerul Afacerilor Interne, Romania sa le verifice, si sa treaca la amenzi. Iar pe cinstitii oameni echidistanti de pe Facebook ii rog sa le distribuie si sa ii faca de ras. Daca pe Orban l-am facut pilaf – si merita – cred ca merita si astia”, a scris si jurnalistul Silviu Iliuta.

In timp ce Claudiu Manda petrecea alaturi de zeci de pesedisti, incalcand astfel starea de alerta, Lia Olguta Vasilescu il ataca pe Orban pentru ca a incalcat normele privind fumatul si purtarea mastii de protectie.