Sora Cristina Scuccia a impresionat din nou la Vocea Italiei dupa ce a castigat duelul cu Luna Palumbo.

Sora Cristina Scuccia a devenit cunoscuta in toata lumea, dupa ce o inregistrare cu ea cantand piesa „No One”, din repertoriul artistei Alicia Keys, la emisiunea Vocea Italiei, a facut senzatie pe Internet. Femeia are 25 de ani, e originara din Sicilia, si este membra a ordinului Surorilor Ursuline ale Familiei Sfinte.

VEZI VIDEO AICI!

Calugarita a impresionat la preselectii si a trecut in etapa urmatoare, unde s-a duelat cu Luna Palumbo, o alta concurenta, relateaza Huffington Post. Cele doua au cantat piesa Girls Just Want To Have Fun, lansata de Cyndi Lauper in 1983. Dupa o interpretare care a ridicat publicul in picioare, rapperul Alessandro Aleotti, cunoscut sub numele de J-Ax, a decis ca sora Scuccia sa mearga in etapa urmatoare.

Calugarita a indicat spre cer, in timpul melodiei, cand a cantat versul „Daddy dear, you’re still number one” (draga tata, esti inca numarul unu), starnind zambetele celor din sala. Cristina Scuccia nu vrea doar sa se distreze, asa cum indica piesa aleasa (n.r. Girls Just Want To Have Fun, Fetele vor doar sa se distreze, in limba engleza).

„Am venit aici pentru ca am un dar pe care vreau sa il impartasesc. Sunt aici pentru a propovadui Evanghelia”, le-a spus ea membrilor juriului.

Sursa: mediafax.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.