Acasă Stirile zilei Putin: SPER FOARTE MULT sa nu fiu nevoit sa trimit ARMATA rusa...

Putin: SPER FOARTE MULT sa nu fiu nevoit sa trimit ARMATA rusa in Ucraina

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Presedintele rus, Vladimir Putin, a declarat joi ca „spera foarte mult” sa nu fie nevoit sa trimita armata rusa in Ucraina. Putin a declarat ca singura solutie pentru puterea de la Kiev este „dialogul” si nu folosirea fortei, care duce tara spre „haos”. Vladimir Putin a respins, de asemenea, acuzatiile privind implicarea fortelor ruse in revoltele din estul Ucrainei.

„Consiliul Federatiei ruse (Camera superioara a Parlamentului) a acordat presedintelui dreptul de a folosi fortele armate in Ucraina. Sper foarte mult sa nu fiu obligat sa recurg la acest drept”, a declarat el in cadrul sesiunii televizate de intrebari si raspunsuri.

Singura solutie pentru puterea de la Kiev este „dialogul”

„Doar prin dialog, proceduri democratice si nu prin folosirea fortelor armate, a tancurilor si avioanelor poate fi restabilita ordinea in tara”, a declarat Putin, in direct la televiziune, la traditionala sesiune de intrebari din partea cetatenilor.
Vladimir Putin a respins, de asemenea, acuzatiile privind implicarea fortelor ruse in revoltele din estul Ucrainei.

Afirmatiile autoritatilor ucrainene privind implicarea fortelor speciale ruse in evenimentele din estul tarii seamana cu „paranoia”, a declarat joi ministrul rus al Apararii, Serghei Soigu.

„Suntem foarte mirati la Ministerul Apararii de afirmatiile sefului serviciilor de securitate ucrainene potrivit caruia unitati ale fortelor speciale ruse sunt implicate in evenimentele din sud-estul Ucrainei”, a declarat Soigu.

„Aceste afirmatii seamana cu paranoia”, a adaugat el, citat de agentiile de presa.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos