Solutia naturala care te poate ajuta sa scapi de petele maro de pe piele si de negii inestetici! – Cap Limpede

Solutia naturala care te poate ajuta sa scapi de petele maro de pe piele si de negii inestetici!

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!

Fiecare dintre noi se confrunta la un moment dat cu probleme ale pielii, cum ar fi alunite, negi, papiloame cutanate, pete maro, etc. Acestea sunt toate cauzate de unele dezechilibre hormonale, infectii cu anumite tulpini virale sau modificari in stilul de viata.

Pentru a evita substantele chimice nocive, apeleaza la remedii naturale usor de preparat in casa, care pot oferi rezultate fantastice. Iata cateva:

Alunite
Alunitele sunt o problema comuna a pielii care poate aparea in orice moment in viata. Ele sunt de fapt grupuri apropiate de celule pigmentare a pielii numite melanocite si vin ca urmare a expunerii la soare sau sunt o mostenire genetica.

Usturoi
Extractul de usturoi sau usturoiul simplu pot fi extrem de eficiente in eliminarea alunitelor. Inainte de a aplica, proteja pielea din jurul alunitei cu crema sau cu leucoplast. Se aplica apoi extractul de usturoi sau usturoiul pisat, se acopera zona cu bandaj si se lasa 4 ore. Repetati procedura zilnic.

Loading...

Ulei de ricin si bicarbonat de sodiu
Puteti utiliza, de asemenea, amestecul de ulei de ricin si bicarbonat de sodiu pentru aceeasi cauza. Se amesteca cele doua ingrediente pana cand obtineti o pasta cleioasa pe care o aplicati pe alunita. Acopera cu un bandaj si tine-l peste noapte. Dimineata il scoateti si clatiti. Repetati procedura in fiecare seara inainte de culcare.


Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!
spre

Share Page

Close