Ce se intampla in corpul tau daca mananci un ardei iute zilnic? Ultima descoperire a cercetatorilor! – Cap Limpede

Ce se intampla in corpul tau daca mananci un ardei iute zilnic? Ultima descoperire a cercetatorilor!

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!

Ardeiul iute si-a dobandit renumele de aliment terapeutic, iar studii desfasurate in SUA, Australia, Ungaria, Mexic sau Thailanda au aratat ca ardeii iuti previn multe boli cardiovasculare, vindeca boli de stomac si de intestine.

De asemenea, ardeii iuti au si puterea de a-i ajuta pe bolnavii de diabet de tip 2. Intr-un studiu publicat in „American Journal of Clinical Nutrition”, o echipa de cercetatori australieni arata ca o cantitate de 3-5 grame de ardei iute consumat in timpul mesei reduce secretia excesiva de insulina, una din fazele precursoare ale diabetului de tip 2.

Cercetatorii australieni considera ca ardeii iuti consumati in timpul mesei sunt un excelent mijloc de prevenire a diabetului de tip II. Ei recomanda consumul de ardei iute, chiar si in cantitati mici, la fiecare masa, chiar daca ea este mai putin consistenta. In acest sens, consuma zilnic, un ardei iute mic, scrie bzi.

Precautii si contraindicatii

Loading...

Ardeii iuti nu se administreaza intern in caz de fisuri anale, fistule anale, hemoroizi sangeranzi, interventii chirurgicale recente pe tubul digestiv, colon iritabil. De asemenea, sunt contraindicati in timpul episoadelor febrile severe. Ardeii iuti nu se administreaza persoanelor care iau anticoagulante, pentru ca pot potenta excesiv efectul acestora.


Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!
spre

Share Page

Close