Cap Limpede

Fotogalerie

Soldatul asta american ne va proteja de rusi: “Tara cacacioasa, murdara, au negri pe bancnote”, despre Romania!

Te apuca groaza cand te gandesti ca acesti mercenari trimisi de SUA sa se pregateasca la bazele NATO din Romania, care in caz de necesitate ar trebui sa ne apere, au o astfel de parere despre Romania si despre colegii romani.

Un soldat american aflat la una din bazele din Romania jigneste tara noastra si pe romani pe Facebook. Damien Maynard a scris pe Facebook ca Romania este o tara murdara si cacacioasa.

soldat american 2 jpg


Mai mult, soldatul american spune ca pe bancnotele romanesti sunt poze cu negri. „Acestia au oameni negri pe bancnotele lor”, mai scrie Maynard, dand ca exemplu o fotografie cu bancnota pe care se afla Aurel Vlaicu.

aurelvlaicu
Maynard a publicat pe contul sau si fotografii cu militari romani.

Soldat-american-alaturi-de-un-soldat-roman
Damien Maynard si-a sters miercuri contul de Facebook dupa ce a fost informat de Ambasada SUA la Bucuresti ca FLUX 24 monitorizeaza subiectul.

sursa: onlinereport.ro

Click pentru a comenta

Trebuie sa fii conectat pentru a comenta Conectare

Lasa un raspuns

Ultimele stiri

In top
$(".comment-click-80473").on("click", function(){ $(".com-click-id-80473").show(); $(".disqus-thread-80473").show(); $(".com-but-80473").hide(); });$(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' });$('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); });});