Acasă Stirile zilei Stiinta SISTEMUL care va controla OMENIREA in viitorul apropiat! Esti sigur ca vrei...

SISTEMUL care va controla OMENIREA in viitorul apropiat! Esti sigur ca vrei sa-ti mai pui poze reale pe Facebook? VIDEO

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

In minutele urmatoare te vei convinge singur sa nu mai folosesti poze reale pe Facebook, acestea fiind stocate si folosite pentru a controla omenirea.

Chiar daca ai sters o poza, acest lucru nu se intampla in realitate. Facebook este o mare capcana a serviciilor secrete americane. Folositi-l fara a va dezvalui identitatea. Este unealta prin care “sistemul” ne va controla in viitorul cel mai apropiat.

SF-ul devine realitate. Echipa de cercetatori de la Facebook lucreaza la un program de recunoastere faciala de mai multi ani si se pare ca acestia au reusit sa aduca softul la un nivel foarte ridicat.

Conform celor de la Gizmodo, programul updatat poate identifica persoanele din poze cu o acuratete de pana la 97,25%. Sistemul utilizeaza aproximativ 120 de milioane de parametri pentru a recunoaste fetele din imagini.
Noua versiune a softului înca nu va fi disponibila pe reteaua de socializare. O prezentare pe larg a acestui program se va face în luna iunie, în cadrul unei conferinte.

In urma cu 18 luni, Facebook a cumparat compania israeliana Face.com pentru suma de 60 de milioane de dolari. Face.com a cercetat timp de mai multi ani si a realizat softuri de reconoastere faciala.

 

In viitor, astfel de software ar putea fi folosit atat pentru activitati de supraveghere, monitorizare, spionaj, dar si de catre diverse companii cu scopul de a obtine date despre obiceiurile de consum ale oamenilor (personal advertising).
Pe scurt, marketing în secolul XXI. O astfel de imagine ne aduce aminte de filmul ”Minority report”, din care avem si o scurta secventa.

Sursa: obiectiv.info

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos