Acasă Life Dezvoltare Personala Singurele reguli in viata de cuplu care chiar conteaza!

Singurele reguli in viata de cuplu care chiar conteaza!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Arunca cartile despre cum trebuie sa fie amorul. La naiba cu sfaturile despre cum sa agati o tipa sau sa te casatoresti. Exista doar doua reguli in viata amoroasa care intr-adevar sunt efective. Ele sunt caracteristice si pentru femei si pentru barbati. Iar cei care nu cunosc aceste reguli, sunt sortiti sa-si cheltuie timpul cu oameni gresiti.

Regula intai: intr-o relatie totul trebuie sa fie usor

Usor trebuie sa fie de la inceput. Din primele minute. Ti se creeaza impresia ca cunosti pe acel om de o viata intreaga. Baiatul pe care l-ai cunoscut acum 5 minute si cu care esti gata sa te incui intr-o cabina de toaleta este mai bun decat cel caruia ii scrii de 7 ani si nu primesti nici un raspuns. Fata care isi arata interesul fata de tine este mai buna decat cea pe care daca vrei sa o cuceresti trebuie sa o duci in Maldive. Simplu – este cel mai bine. Dificil – este cel mai prost.

E o axioma. Nu trebuie demonstrata. Nimeni nu trebuie sa demonstreze ceva intr-o relatie.

Pe nimeni nu trebuie sa cuceresti, nu trebuie sa te schimbi sau sa fugi dupa cineva. Facand asta odata, o vei face de mai multe ori si drept raspuns vei primi doar capricii. Daca de la inceput nu a mers, nu au trecut acele sageti printre voi – opriti-va. inseamna ca nu sunteti facut unul pentru celalalt. Relatiile dificile sunt facute pentru cei care sunt plictisiti si care au foarte mult timp liber. Celorlalti – e doar o bataie de cap si nervi cheltuiti.

Nu iti pierde timpul cu relatii complicate. O relatie in care depui doar tu efort, iar celalalt vasleste de vreo doua ori – este injositoare. Mai devreme sau mai tarziu, rabdarea ta se va termina.

Regula doi: O relatie trebuie sa iti aduca fericire

Aceasta declaratie, la fel, nu are nevoie de demonstrari. Odata ce relatia inceteaza sa te mai faca fericit, pune punct. Nu accepta reglari de conturi, vesela sparta si lacrimi. Lasa la o parte discutiile lungi, acuzatiile si reprosurile. NU ESTE NORMAL! E calea directa in iad! Odata ce fericirea dispare dintr-o relatie, ea devine bolnavicioasa.

Insa foarte multi oameni mesteca aceasta samanta a obidei ani de zile. Ei isi chinuie creierul cu lucruri inutile. NU TREBUIE SA FACI ASTA! Odata ce vezi ca cuvintele tale ucid fericirea – inchide gura! Daca se incep reglarile de conturi – PLEACA! Relatiile sunt pentru a-ti aduce fericire. Celelalte relatii „de dragul copiilor”, „pentru ca asa traiesc toti”, „ne-am obisnuit”, „pentru ca fara el/ea este mai rau” poti sa le duci direct la ghena, arata dozadesucces.

Aboneaza-te pe YOUTUBE
Articolul precedentCele mai puternice remedii naturale pentru vindecarea rapida a balonarii!
Articolul următorCutremurator! Un baietel de patru ani arata ca un om de 80! Boala care iti imbatraneste corpul de opt ori mai repede!