Acasă Life Monden Shakira a fost data in judecata de fostul ei iubit! Vezi ce...

Shakira a fost data in judecata de fostul ei iubit! Vezi ce daune ii cere fiul fostului presedinte argentian

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Shakira a fost data in judecata de fostul ei iubit, fiul fostului presedinte argentinian, Antonio de la Rua, solicitand plata unor daune, a anuntat avocatul reclamantului.

„Exista o plangere prezentata in justitie in iulie 2012 de Antonio de la Rua, care vrea sa obtina o inghetare a activelor substantiale detinute in banca” de cantareata Shakira, a declarat Ezequiel Camerini, precizand ca aceasta cerere a fost deja respinsa, chiar daca procesul va continua pe fond.

Fiul fostului presedinte argentinian Fernando de la Rua, fostul iubit al Shakirei solicita daune de 250 de milioane de dolari de la cantareata columbiana, invocand o serie de contracte pierdute din cauza desfiintarii societatii comerciale create de fostul cuplu. Antonio de la Rua revendica totodata mai multe imobile, potrivit presei sud-americane.

Aceste informatii sunt dezmintite insa de avocatul lui de la Rua, care sustine ca acesta doreste doar sa regleze chestiunea disolutiei societatii comerciale.

Totusi, un reprezentant al Shakirei a spus ca „nu exista niciun fel de societate comuna” care sa fi apartinut cuplului, care s-a destramat in 2010, dupa o relatie care a durat aproape 11 ani.

„Se pare ca cineva incearca sa se foloseasca de mass-media pentru a raspandi informatii eronate” despre relatia dintre cantareata si fostul ei iubit, a precizat acesta.